Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ποιος θα παντρέψει το ζευγάρι

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ποιος θα πα...

Πρόκειται να γιορτάσουν για δεύτερη φορά την αγάπη τους με ένα τριήμερο «πάρτι» στο κτήμα του ηθοποιού στο Riceboro της Τζόρτζια

Μπορεί ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ στο Λας Βέγκας να έγινε κρυφά και να αποτέλεσε μία προσωπική υπόθεση, έχοντας ως καλεσμένους μόνο τα παιδιά τους, όμως το ζευγάρι αποφάσισε σε λιγότερο από ένα μήνα να οργανώσει μία ακόμα τελετή στην οποία θα παραβρεθούν όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και τα φλας των παπαράτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πρόκειται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης αυτό το Σαββατοκύριακο ενώπιον της οικογένειάς του και των διάσημων φίλων τους στην Τζόρτζια σε ένα τριήμερο «πάρτι». Τη δεξίωση έχει αναλάβει ο πιο γνωστός wedding planner των celebrity του Hollywood, ο Κόλιν Κόουι. Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια.
 
Για την γαμήλια τελετή η Λόπεζ επιθυμούσε τον καλύτερο λειτουργό για τον γάμο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον διάσημο life coach και συγγραφέα, Τζέι Σέτι.

Ποιος είναι ο Τζέι Σέτι που θα παντρέψει το ζευγάρι
Ο 34χρονος πρώην μοναχός είναι ένας από τους πιο γνωστούς ομιλητές εμψύχωσης και live guru, ενώ είναι διάσημος και για τα βιβλία ενδυνάμωσης που έχει εκδώσει. Μέχρι τώρα έχει ένα επιτυχημένο podcast, μία σειρά από βιβλία και διοργανώνει συχνά ομιλίες. Επιπλέον οι 11,5 εκατομμύρια followers στο Instagram μαρτυρούν πως δεν είναι κάποιος τυχαίος. Έχοντας καταγωγή από την Ινδία και έχοντας μεγαλώσει στην Αγγλία, ο Shetty ενώ στην αρχή είχε ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, η συνάντησή του με έναν μόναχό που τον έπεισε να μείνει για 4 καλοκαίρια σε ένα μοναστήρι στη Βομβάη, τον έκανε να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.
 Μόλις χθες ένα απρόσμενο περιστατικό ήρθε να «παγώσει» για λίγο τη λαμπερή εικόνα που έχει δημιουργηθεί για τον, βασιλικών διαστάσεων, γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ. Ξαφνικά έφτασε ασθενοφόρο λόγω ατυχήματος που είχε η μητέρα του Μπεν στο κτήμα του γιου της στη Τζόρτζια όπου θα γίνει η γαμήλια τελετή.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, η μητέρα του γνωστού ηθοποιού έπεσε από υπερυψωμένο σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Αμέσως ο Μπεν Άφλεκ κάλεσε ασθενοφόρο για να παραλάβει τη μητέρα του.
Το ζεύγος Άφλεκ-Λόπεζ εθεάθη έξω από το νοσοκομείο, με τον Μπεν να ανάβει τσιγάρο εκτός του κτιρίου.

Όπως αναφέρεται στην Daily Mail, το περιστατικό δεν εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό οι πρόβες του γάμου αναβλήθηκαν, ενώ αναμένεται η ακριβής ώρα κατά την οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί  το μυστήριο. 

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το ασθενοφόρο έφτασε στο κτήμα περί τις 12:00 μεσημέρι και παρέμεινε εκεί για 20 λεπτά προτού αναχωρήσει για το νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο αναχώρησε συνοδεύμενο από αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight