Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Έπεσαν πάνω του όλοι οι γιατροί, αλλά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν"

Πάτρα: "Έπεσαν πάνω του όλοι οι για...

Τι συνέβη με τον αιφνίδιο θάνατο του 69χρονου ξυλουργού

Κηδεύεται το Σάββατο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος ο επιπλοποιός Μιχάλης Χριστόπουλος που κατέρρευσε στην αγκαλιά της γυναίκας του στα Επείγοντα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών. Η  και η ταφή του στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο στον Αγιο Μηνά.

Ο Μιχάλης Χριστόπουλος, συνταξιούχος επιπλοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Με τη σύζυγό του, Ευγενία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, την Ξανθίππη, την πρεσβυτέρα Κωνσταντίνα και τον Ανδρέα, ενώ ευτύχησε να δει και εγγόνια.

Ο 69χρονος άνδρας τα ξημερώματα της Τρίτης, πήγε συνοδευόμενος από την σύζυγό του στο νοσοκομείο επειδή αισθανόταν έντονους πόνους στην κοιλιά. Δυο λεπτά μετά την άφιξη στα εξωτερικά του νοσοκομείου κι ενώ καθόταν στην καρέκλα των ΤΕΠ ανέφερε στη σύζυγό του πως δεν αισθάνεται καλά, έγειρε στο πλάι και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι γιατροί αμέσως άφησαν όλα τα άλλα περιστατικά και προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 69χρονο χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό.

Η κόρη του 69χρονου, Ξανθίππη Χριστοπούλου μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη» περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της. «Το βράδυ ήμασταν όλοι μαζί σε οικογενειακό τραπέζι. Ο πατέρας μου δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό με την καρδιά του, αν και δεν είχε εξεταστεί από ειδικό γιατρό, καθώς υποβαλλόταν μόνο στις καθιερωμένες εξετάσεις που συνηθίζουμε όλοι να κάνουμε. Περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης παραπονέθηκε στη μητέρα μου ότι πονούσε έντονα το στομάχι του. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν ταξί και να μεταβούν στο εφημερεύον Νοσοκομείο. Πηγαίνοντας στα ΤΕΠ η μητέρα μου πήγε να πάρει το χαρτί για να το δώσει στους γιατρούς και ενώ ήταν έτοιμος να μπει για εξετάσεις, καθώς δεν υπήρχε και αναμονή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και απλά κατέρρευσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν περίμενε για ώρα μέχρι να εξεταστεί, ενώ αμέσως βρέθηκαν κοντά του γιατροί και νοσηλευτές. Του έδωσαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες και έκαναν ΚΑΡΠΑ. Ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν ο πατέρας μου υπέκυψε από ανακοπή καρδιάς», περιγράφει η Ξανθίππη Χριστοπούλου, διευκρινίζοντας πως η οικογένεια σε καμία περίπτωση δεν επιρρίπτει ευθύνες στο προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο απεναντίας έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και συμπαραστάθηκε στην οικογένεια και κυρίως, στη σύζυγο του άτυχου άνδρα που βρισκόταν δίπλα του μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις