Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κεφαλονιά: Μυστήριο με το θάνατο του ψαρά- Στην Πάτρα η νεκροτομή- Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη

Κεφαλονιά: Μυστήριο με το θάνατο του ψαρ...

H ανάρτηση του αδελφού του

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο του 54χρονου ψαρά στην Κεφαλονιά το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας ήταν ο γιος του θρυλικού βοσκού των Ιμίων Αντώνη Βεζυρόπουλου και είχε φτάσει στην περιοχή με τον καΐκι του από την Κάλυμνο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην πραγματογνωμοσύνη από το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς που πραγματοποιήθηκε στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι ο μηχανισμός, δηλαδή το κομπρεσέρ και ο σωλήνας, λειτουργούσαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα, ο δύτης του λιμενικού που καταδύθηκε στο σημείο που αλίευε ο έμπειρος 54χρονος, σε βάθος 35 μέτρων, δεν βρήκε κάτι αξιοσημείωτο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ζακύνθου, ο σωλήνας ήταν άθικτος. Καταρρίπτεται έτσι η θεωρία ότι σκάφος πέρασε με ταχύτητα και τον έκοψε.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.
Ο 54χρονος ψάρευε με τη μέθοδο του «ναργιλέ» δηλαδή με σωλήνα ο οποίος τον τροφοδοτούσε με αέρα, από την επιφάνεια με ένα κομπρεσέρ.

Κατά τη διάρκεια του ψαρέματος, ο βοηθός του δύτη, τον είδε να επιπλέει αναίσθητο και ενημέρωσε το Λιμενικό Κεφαλονιάς, σκάφος του οποίου έσπευσε στο σημείο, ανέσυρε τον 54χρονο, τον μετέφερε στο λιμάνι του Ληξουρίου, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο. Στο “Ματζαβινάτειο” νοσοκομείο όπου και διακομίστηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανάρτηση του μικρού αδελφού του
Ο μικρός του αδελφός Μικές Βεζυρόπουλος έκανε μία ανάρτηση στο Facebook για τον χαμό του αδερφού του, γράφοντας: «Καλό παράδεισο αδελφέ μου, σε αγαπώ πολύ» και δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις