Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ανοίγει το σπίτι του στις κάμερες και ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ανοίγει το σπίτι του σ...

Ο 48χρονος τραγουδιστής υπέγραψε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, την καριέρα του και τη φήμη που κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα επιτρέψει στις κάμερες να μπουν στην πολυτελή κατοικία του για τις ανάγκες του νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Better Man» που θα κυκλοφορήσει για τη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο 48χρονος τραγουδιστής υπέγραψε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, την καριέρα του και τη φήμη που κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια.

«Ο Ρόμπι είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς άνδρες στη μουσική σκηνή και το ντοκιμαντέρ αυτό θα είναι εξίσου ξεκαρδιστικό», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του στη Sun.

«Έχει περάσει πάρα πολλά και πολέμησε με πολλούς δαίμονες στην προσωπική του ζωή. Κατάφερε όμως, να χτίσει μια απίστευτη καριέρα στη μουσική και να κάνει μια όμορφη οικογένεια. Υπάρχουν πολλά λοιπόν, για να μιλήσουμε στο ντοκιμαντέρ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όσο για την ενασχόλησή του τελευταία με την αγορά προϊόντων ομορφιάς και υγείας, η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι ανοιχτός σε πολλά πρότζεκτ και θέλει να εξελίσσεται.

«Είναι ανοιχτός στο οτιδήποτε. Έχει μια παράλογη αίσθηση αισιοδοξίας. Είχε πάντα μια νοοτροπία διαφορετική, είναι πρόθυμος να δώσει τα πάντα και για πάντα, προκειμένου να "κατακτήσει τον ουρανό". Του αρέσει να είναι απασχολημένος», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή η περίοδος ωστόσο, βρίσκει τον τραγουδιστή ιδιαίτερα απασχολημένο, καθώς το νέο του άλμπουμ «XXV» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου. Την ίδια στιγμή πραγματοποιούνται γυρίσματα στην Αυστραλία για την ταινία «Better Man» σχετικά με τη ζωή του.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αυστραλός σκηνοθέτης Μάικλ Γκρέισι, ενώ τον τραγουδιστή σε νεότερη ηλικία θα υποδυθεί ο Βρετανός ηθοποιός, Τζόνο Ντέιβις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight