Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απολύθηκε η νοσηλεύτρια των ΤΕΠ του "Αγίου Ανδρέα" που φέρεται να μην φώναξε γιατρό για τον Θ. Νεμουτιάνο

Πάτρα: Απολύθηκε η νοσηλεύτρια των ΤΕΠ τ...

Αλλαγές στους προϊσταμένους των ΤΕΠ του νοσοκομείου

Αλλαγές στις θέσεις των προϊσταμένων των νοσηλευτικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας έφερε η πολύκροτη υπόθεση θανάτου του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου, που πέθανε αβοήθητος στη διαδρομή προς το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, αφού ουσιαστικα τον έδιωξαν ουσιαστικά από το γενικό νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας επειδή δεν εφημέρευε.

Η διοίκηση του νοσοκομείου απελυσε ουσιαστικά, αφού διέκοψε την σύμβαση, την ειδικευόμενη νοσηλεύτρια που βρίσκονταν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο ΤΕΠ. Η ειδικευμένη νοσηλεύτρια έχει κληθεί ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

Την ίδια ώρα, εν αναμονή του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης έχει ξεκινήσει και η προανακριτική διαδικασία μετά την κατεπείγουσα εντολή που έδωσε η Εισαγγελέας Πατρών για τη διερεύνηση και τυχόν ποινικών ευθυνών για τον θάνατο του άτυχου, Θόδωρου Νεμουτιάνου.

Πάντως, οι αλλαγές κυρίως στην νοσηλευτική υπηρεσία του ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει ήδη. Μέχρι τώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν απομακρυνθεί από τη θέση τους τουλάχιστον τρεις προϊστάμενοι, ενώ επίκεινται κι άλλες μετακινήσεις

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις