Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σασμός: Spoiler για τη νέα σεζόν – «Ξεκινάει πόλεμος»

Σασμός: Spoiler για τη νέα σεζόν – «Ξεκι...

Όσα αποκάλυψε ο "Μανώλης"

Ο “Σασμός” τελείωσε με ένα μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με τη σύλληψη του Μαθιού και έναν φόνο. Ο νέος κύκλος αναμένεται να φέρει ανατροπές και ο “Μανόλης” έδωσε ένα spoiler για τα επεισόδια που θα δούμε τη νέα σεζόν στον Alpha.

“Είπα ήδη σε έναν για τη δολοφονία του Στεφανή και δεν πήγε πολύ… καλά! Αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από το φόβο. Έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό και να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό. Δεν το άντεξε όμως. Και πάνω σε αυτή την κρίση πανικού το είπε. Ήταν μια ακραία στιγμή και ειπώθηκε” ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε στη συνέχεια ότι “Ο Μανόλης θα καταλάβει ότι κατά λάθος έκανε κάτι, το οποίο θα το μετανιώσει πολύ. Και μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις, διάφορα συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος. Θα είναι αμήχανος στο πώς θα το διαχειριστεί”.

 Ερωτηθείς για το ποιος σκότωσε τον Άγγελο απάντησε “Το ποιος σκότωσε τον γιατρό θα το μάθετε του χρόνου. Μετά από αυτόν τον θάνατο, ξεκινάει ένας πόλεμος. H ιστορία και οι συγκρούσεις κλιμακώνονται”.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight