Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σήμερα. Προτιμήστε την ανεκτικότητα από την υπερβολική αισιοδοξία. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερα νόημα για σας, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε ένα καλό διάλογο… Δείχνετε έλλειψη κατανόησης στους γύρω σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Ακούστε προσεκτικά, γιατί κάτι σημαντικό έχουν να σας πουν, και μιλάτε λιγότερο…

Ταύρος

Θα εκπλαγείτε σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας θα σας προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και την στήριξη του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες σας, αλλά δεν θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σας αφήνει να χαρείτε την ξεγνοιασιά σας. Η διάθεση σας δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σας από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική.

Δίδυμοι

Σοβαρές και υπεύθυνες προσπάθειες θα βρουν ανταπόκριση και θα έχουν θετική εξέλιξη! Ίσως μάλιστα ηλικιωμένα άτομα σας φανούν χρήσιμα. Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

Καρκίνος

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

Λέων

Θα περάσετε την μέρα σας μέσα στην απάθεια και την απραξία σήμερα, μέχρις του σημείου να εκνευριστείτε με τον εαυτό σας, αλλά δεν θα μπορέσετε να αποτινάξετε την μιζέρια από επάνω σας. Όσοι από εσάς έχετε προγραμματίσει δράσεις που απαιτούν έντονη ενέργεια για σήμερα, θα φάτε τη μισή σας μέρα, προσπαθώντας να μαζέψετε το κουράγιο σας και να σηκωθείτε από τον καναπέ… Και σα να μην φτάνει αυτό, το βραδάκι ενδεχομένως να σας έρθουν απρόσκλητες επισκέψεις. Όσοι του ζωδίου σας έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια ρομαντική σχέση, ίσως θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείτε σοβαρά, εάν αξίζει τον κόπο η διατήρηση της.

Παρθένος

Τα αποθέματα ενέργειας πολλών μεταξύ σας δεν θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά κατά την διάρκεια της μέρας. Αυτό είναι πιθανό να παρεμποδίσει την υλοποίηση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων σας. Συνιστάται να περάσετε το απόγευμα σας χαλαρά και χωρίς κουραστικές δουλειές στο σπίτι, αποφύγετε να ταξιδέψετε σε μεγάλες αποστάσεις, καθώς και οποιαδήποτε θα μπορούσε να σας επιβαρύνει σωματικά.  Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να διασκεδάσει. Απολαύστε τον ελεύθερο σας χρόνο με επικοινωνία, εκδρομές και συναντήσεις.

Ζυγός

Μείνετε πιστοί στα σχέδια που έχετε κάνει για την μέρα σας, ειδικά σε εργασιακό επίπεδο. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλουν. Παρόλα αυτά, στην δουλειά σας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα, καθώς όλα θα κυλίσουν ήρεμα και ομαλά. Όσο βραδιάζει θα αισθάνεστε την ρομαντική διάθεση να κερδίζει έδαφος μέσα σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να βγείτε ένα ραντεβουδάκι με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι που αναζητούν σύντροφο, καλό θα ήταν να στρέψουν την προσοχή τους εκτός εργασιακού περιβάλλοντος.

Σκορπιός

Οι αναμνήσεις επιστρέφουν και σας ταλαιπωρούν σήμερα. Θα αισθανθείτε δυσαρέσκεια με τον εαυτό σας για πράξεις του παρελθόντος και απαισιοδοξία για το μέλλον ή μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν. Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατό από τα θλιβερά αυτά συναισθήματα και επικεντρώστε την προσοχή σας στο σήμερα. Χαμογελάστε στη ζωή, για να σας χαμογελάσει και αυτή!

Τοξότης

Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε πρόβλημα που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό σας παγώσει τα αισθήματά για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

Αιγόκερως

Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο… Αναμφίβολα έχετε επιτύχει πολλά τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως πολλά περισσότερα να πετύχετε, εάν φροντίσετε λίγο περισσότερο και τον πνευματικό σας κόσμο.

Υδροχόος

Οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται με καλά ζυγισμένες και μελετημένες δράσεις και όχι με την γκρίνια. Άλλωστε από μια πρόκληση μπορεί να βγει κάτι θετικό που θα σας δώσει ώθηση στο άμεσο μέλλον. Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων θα αναστατώσουν την μέρα σας και θα σας εκνευρίσουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, να μην χαλάσετε την διάθεση σας από το πρωί.

Ιχθείς

Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις. Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being