Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σας. Υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να επιλυθούν επιτυχώς πολλά προβλήματα, αν δεν σας απορροφήσουν τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, μπορεί να απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα των διάφορων σχέσεών σας.

Ταύρος

Ο χειρισμός κάποιων υποθέσεών σας θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα της διακριτικότητας σήμερα, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε στο περιβάλλον σας. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από ένα καλό διάλογο με καλή θέληση και διάθεση για αλληλοκατανόηση! Ο αυθορμητισμός σας ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Φανείτε σοβαροί και αξιόπιστοι, για να μπορούν να σας εμπιστευτούν οι γύρω σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου.  Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήσετε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας  αγαπάτε την αδρεναλίνη, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας.

Καρκίνος

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τόσο τη φυσική, όσο και τη συναισθηματική ισορροπία σας! Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά…

Λέων

Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια! Μην είστε ξεροκέφαλοι και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν σε επαγγελματικά θέματα τα άτομα που σας αγαπούν. Θα σας βοηθήσουν να φτάσετε πολύ ψηλά.

Παρθένος

Αποφύγετε την πολύ σκέψη και επικεντρώσετε την προσοχή και τις δυνάμεις σας στη δράση. Ενδεχομένως οι περιστάσεις θα απαιτήσουν να δείξετε ετοιμότητα για να προλάβετε κάτι εν τη γενέσει του. Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματα των αγαπημένων σας. Το απόγευμα συνιστάται να μετέχετε σε μια δραστηριότητα που έχει το στοιχείο του νερού, όπως το κολύμπι, μια και αυτό θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το συσσωρευμένο άγχος και την ένταση. Θα πρέπει επίσης να καλωσορίσετε κάθε εποικοδομητική δραστηριότητα που θα δώσει νόημα στον ελεύθερο σας χρόνο.

Ζυγός

Μην υπεραναλύετε τα γεγονότα αλλά και τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σας σήμερα, γιατί δεν θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς αντιλαμβάνεστε μόνο μερικά ψήγματα από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Στρέψτε την προσοχή σας στο να μάθετε καινούργια πράγματα, τόσο για τη δουλειά σας, όσο και για την προσωπική σας βελτίωση, την πνευματική. Προσέξτε τα έξοδα σας και πάνω από όλα, δώστε προσοχή στην διαίσθηση σας κατά την διάρκεια της μέρας. 

Σκορπιός

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορμή που θα σας δοθεί σε ανύποπτο χρόνο θα κάνετε ένα συναισθηματικό ταξίδι στο παρελθόν σας και ιδίως στην παιδική σας ηλικία… Κάτι νέο ωστόσο εμφανίζεται στην ζωή σας και την κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Για κάποιους ίσως να είναι ένα νέο ταλέντο που έρχεται στην επιφάνεια, για άλλους μια νέα φιλική ή ερωτική γνωριμία.

Τοξότης

Με την σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου η ψυχή σας δεν βολεύεται με τις «λογικές» επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αν αλλάξετε τώρα, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο ... Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

Αιγόκερως

Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σας ενασχόληση. Σας δίνονται υποσχέσεις, που όμως αυτή την φορά θα πραγματοποιηθούν σε μικρό βάθος χρόνου! Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας σε θέματα επενδύσεων! Μην υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε.

Υδροχόος

Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας. Δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στον χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν θα χρειαστεί να επιδείξετε σήμερα. Μην ενεργείτε όμως με βάση τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Ιχθείς

Μην εμπιστεύεστε σήμερα τις συμβουλές ή παροτρύνσεις φιλικών σας προσώπων, ειδικά εάν αφορούν εργασιακά θέματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κατέχουν το πλήθος των πληροφοριών που έχετε εσείς και να σας οδηγήσουν χωρίς να το θέλουν σε λανθασμένες επιλογές. Ίσως όμως και κάποιοι κατ επίφαση φίλοι, που άσκησαν πρόσφατα δριμύτατη κριτική για τις φιλοδοξίες σας, να θελήσουν να σας παραπλανήσουν εσκεμμένα από καθαρή ζήλια. Επικοινωνιακά, φροντίστε να διατηρήσετε πολύ καλή επαφή με τους ανωτέρους σας!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being