Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ενημερωτική Εσπερίδα από το Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Κοτυχίου- Στροφυλιάς

Ενημερωτική Εσπερίδα από το Εθνικό Πάρκο...

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στις 18:00 με 20:00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων «ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ», στα Λεχαινά της Ηλείας

Μία ενημερωτική Εσπερίδα θα γίνει αυτή την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 - 20:00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων «ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ», στα Λεχαινά της Ηλείας.

Πιο συγκεκριμένα η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Κοτυχίου- Στροφυλιάς και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Πελοποννήσου / Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α), θα πραγματοποιήσει ενημερωτική Εσπερίδα, με θέμα: «Παρουσίαση διαχειριστικών δράσεων στα πλαίσια του ΥΜΕΠΕΡΑΑ της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Κοτυχίου- Στροφυλιάς & Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Πελοποννήσου», στα Λεχαινά, την Παρασκευή  24 Ιουνίου 2022  στις 18:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων «ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ».

Σκοπός της Εσπερίδας είναι η παρουσίαση δράσεων που έχουν στόχο την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας της περιοχής ευθύνης της Μονάδας Διαχείρισης.

Την εσπερίδα θα συντονίσει η κα. Καραμπέρου Γεωργία.

Κύριοι ομιλητές θα είναι:

Ο κ. Καραβάς Νικόλαος, Δρ. Περιβαλλοντολόγος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Τομέα Β του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.).

Η κα. Γεωργία Καραμπέρου, Δρ. Δασολόγος, Προϊσταμένη της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς & Προστατευόμενων Περιοχών Δυτ. Πελ/νήσου, με θέμα: «Διαχειριστικές Δράσεις Προστατευόμενων Περιοχών, Ειδών και Οικοτόπων στην περιοχή ευθύνης της Μονάδας Διαχείρισης».

Η κα. Μαρία Δημάκη, Διδάκτωρ Βιολογικών Επιστημών, η οποία θα παρουσιάσει ομιλία με θέμα:  «Η πορεία του Έργου: Παρακολούθηση του Κιρκινεζιού (Falco naumanni) στα Λεχαινά και στην ευρύτερη περιοχή».

Ο κ. Κωνσταντίνος Γρίβας, Γεωπόνος, εκπρόσωπος της εταιρείας ‘ΒΙΟΣΦΑΙΡΑ’ ο οποίος θα παρουσιάσει ομιλία με θέμα: «Έργο αποκατάστασης παρόχθιων δασών – πιλοτική διαχείριση της κοίτης των ποταμών & των στραγγιστικών καναλιών»,

ενώ θα ακολουθήσει  Ανοιχτή Συζήτηση – Συμπεράσματα - Ερωτήσεις

Η ενημερωτική Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί  με την οργανωτική στήριξη της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων Enalia Events.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις