Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Αποτινάξτε τα περιττά φορτία από πάνω σας και αξιολογήστε εκ νέου τους στόχους σας με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν… Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον.

Ταύρος

Η δημιουργικότητα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας που θα πρέπει να επενδύσετε. Έχετε την πλανητική εύνοια να μετατρέψετε τις ιδέες σε πράξη και να κάνετε την διαφορά. Θέλετε όμως να επιβάλετε τις ιδέες, τις επιδιώξεις και τα όνειρα σας στους γύρω σας, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις. Βρείτε έναν πιο ήπιο τρόπο να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας για να εισακουστούν.

Δίδυμοι

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό σας λόγο ή την συμβουλή σας για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες.

Καρκίνος

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Λέων

Σήμερα ίσως θα πρέπει να υποδυθείτε ένα ασυνήθιστο ρόλο, να κάνετε κάτι που ξεφεύγει κατά πολύ του χαρακτήρα σας. Με πολύ χιούμορ και θετική σκέψη θα περάσει και αυτό. Η μέρα επίσης δεν ενδείκνυται για δραστικές αλλαγές στην προσωπική ή συναισθηματική σας ζωή, καθώς η απομάκρυνση του παραμικρού από τον χώρο ή από την ζωή σας θα αφήσει ένα αίσθημα κενού που δεν θα μπορέσετε να το αναπληρώσετε εύκολα.

Παρθένος

Κάποια άλυτα προβλήματα θα αισθανθείτε σήμερα να σας βαραίνουν, ενώ η ηττοπάθεια που θα σας κυριέψει μπορεί να μπλοκάρει τον δρόμο σας προς μια σημαντική επιτυχία. Φροντίστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο την φυσική σας κατάσταση, όσο και την ψυχική-πνευματική σας. Ίσως να συναντήσετε τυχαία κάποιο άτομο σήμερα που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Το βράδυ ενδείκνυται να το περάσετε με το ταίρι σας ή με ανθρώπους που σας αγαπούν.

Ζυγός

Κάτι που θα στραβώσει σήμερα, μην βιαστείτε να ενεργήσετε. Μια συνάντηση με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε κάπως από μια μέρα με υπερβολικό φόρτο εργασίας και αρκετές αναποδιές… Προσοχή στην οδήγηση, κυρίως σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ! Η απροσεξία και η τάση σας για γρήγορη οδήγηση και μεγάλες ταχύτητες μπορούν να σας στοιχίσουν…

Σκορπιός

Γόνιμη η μέρα για νέες ιδέες που με την πάροδο του χρόνου θα αποτελέσουν την βάση, πάνω στην οποία θα οικοδομήσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας ανάκαμψης. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Τοξότης

Διαπιστώνετε κάπως καθυστερημένα ότι το χάσμα στην σχέση σας έχει πάρει σημαντικές διαστάσεις και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις πριν είναι πολύ αργά. Στον οικονομικό τομέα, κάποιες επενδύσεις σας δείχνουν τους πρώτους τους καρπούς, κάτι που σας έχει χαροποιήσει. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα και το μέλλον θα σας φέρει πολλά θαυμαστά…

Αιγόκερως

Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση. Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε.

Υδροχόος

Σε μια αγορά που σκοπεύετε να προβείτε, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε νέες ιδέες, με στόχο τον δυνητικό εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων σας. Απαγορεύονται σήμερα τα επικίνδυνα αθλήματα, τα τυχερά παιχνίδια και οτιδήποτε μπορεί να έχει υψηλό ρίσκο τραυματισμών ή οικονομικών απωλειών. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα, η μέρα να φέρει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της περιουσίας σας.

Ιχθείς

Σάββατο 18.06.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)
Η μέρα θα είναι για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας διασκεδαστική και παραγωγική ταυτόχρονα. Εμπλέξτε ενεργά φίλους, συγγενείς ή γείτονες σε μια δραστηριότητα, γιατί μέσα από τη ομαδικότητα, και πιο παραγωγικό θα είναι το αποτέλεσμα, και θα περάσετε ευχάριστα την μέρα σας. Το βράδυ μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που έχετε να δείτε εδώ και πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being