Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Elon Musk: Απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία για την εξαγορά του Twitter

Elon Musk: Απειλεί να τινάξει στον αέρα ...

Όλα όσα αναφέρονται στην επιστολή

Απειλές εξαπολύει ο Έλον Μασκ προς τη διοίκηση του Twitter, μετά τη συμφωνία για την εξαγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας, μέσω επιστολής των δικηγόρων του, απειλεί ότι μπορεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία, εάν η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν του παρέχει δεδομένα για τα μηνύματα spam και τους ψεύτικους λογαριασμούς.

«Το Twitter αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του»
 Στην επιστολή επισημαίνεται ότι το Twitter «παραβαίνει ξεκάθαρα και επί της ουσίας» τις υποχρεώσεις του και ο πελάτης τους διατηρεί όλα τα δικαιώματα να καταγγείλει τη συμφωνία.

«Ο Mασκ πιστεύει ότι το Twitter αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του βάσει της συμφωνίας, γεγονός που προκαλεί περαιτέρω υποψίες ότι η εταιρεία αποκρύπτει τα εν λόγω δεδομένα καθότι ανησυχεί για το τι θα αποκαλύψει η ανάλυση των στοιχείων αυτών από τον ίδιο», αναφέρεται ενώ επισημαίνεται ότι, ο ίδιος, «πιστεύει ότι η εταιρεία αντιστέκεται και παρεμποδίζει το δικαίωμά του να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες».

 Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην έναρξη της σημερινής (06/06) συνεδρίασης, η μετοχή του μέσου κοινωνικής δικτύωσης υποχωρεί άνω του 4%, στα 38,45 δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις