Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το «θρίλερ» με την τσάντα της Τζωρτζίνας- «Αυτό που έγινε είναι κλοπή»- Τι λέει στο thebest.gr o δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη

Το «θρίλερ» με την τσάντα της Τζωρτζίνας...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι βολές κατά του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου

Βολές κατά του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου ρίχνει μιλώντας στο thebest.gr ο Δημήτρης Καράμπελας που εκπροσωπεί νομικά τον Μάνο Δασκαλάκη. Αιτία το γεγονός ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος κράτησε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς να τηρηθούν οι διαδικασίες που ορίζει ο νόμος μέχρι αυτή να φτάσει στην ανακρίτρια.

Αν. Θεοδωρόπουλος: Παραδίδω την τσάντα της Τζωρτζίνας στην ανακρίτρια

Όπως εξηγεί, «πληροφορήθηκα από τον Μάνο Δασκαλάκη ότι σε πλάνα από το σπίτι που είδε στη τηλεόραση, εντόπισε μία τσάντα. Σκέφτηκε ότι μέσα στη τσάντα μπορεί να υπάρχουν ζωγραφιές. Η ανακρίτρια είχε ζητήσει αν υπάρχουν και βρεθούν ζωγραφιές να παραδοθούν στην αρμόδια παιδοψυχολόγο. Έτσι, όπως μου ζήτησε, ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Λέων προκειμένου να μας παραδώσουν τη τσάντα, παρόλο που παρανόμησαν μπαίνοντας στο ακίνητο.

Επικοινώνησα στις 21:30, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Μου είπε πως θα μου δώσει τη τσάντα, όμως το πρωί του Σαββάτου μου είπε επί λέξη, ότι η τσάντα έχει εξαφανιστεί. Εκ των υστέρων έμαθα πως ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως την έχει στα χέρια του και ότι τη Δευτέρα θα την παρέδιδε στην ανακρίτρια. Επικαλείται μέσα σε ανακοίνωσή του το άρθρο 40 της ποινικής δικονομίας, το οποίο αναφέρεται στην υποχρέωση ιδιωτών να καταγγείλουν όταν υποπέσει στην αντίληψη τους αξιόποινη πράξη. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ισχυρίζεται. Από τη στιγμή που θεωρούσε ότι πρόκειται για ένα εύρημα που μπορεί να βοηθήσει το έργο της ανάκρισης, έπρεπε να κληθεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, να συντάξει έκθεση ανεύρεσης του αντικειμένου και να σταλεί στην ανακρίτρια».

Όπως τονίζει, «αυτό που έγινε είναι κλοπή. Ζούμε σε ένα κράτος δικαίου και δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Η τσάντα έμεινε όλο το Σαββατοκύριακο στην κατοχή του. Θα μπορούσε να είχε προσθέσει, να έχει αφαιρέσει ή να έχει αλλοιώσει στοιχεία και το περιεχόμενο της. Μπορεί πλέον να είναι αξιοποιήσιμο στοιχείο αυτό που περιφέρει ο κ. Θεοδωρόπουλος ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο; Η τσάντα δεν έπρεπε να βγει από το ακίνητο με αυτόν τον τρόπο. Θυμίζω ότι μπήκαν στο ακίνητο χωρίς δικαστική απόφαση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις