Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Η μέρα αναμένεται να εξελιχθεί πολύ χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εάν δεν τα προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι, καθώς θα έχετε την παρόρμηση να σκαλίζετε και να επανέρχεστε σε επώδυνα θέματα, ειδικά σε οικογενειακά ζητήματα. Εργασιακά, φροντίστε να μην κωλυσιεργείτε χωρίς λόγο και αιτία, καθώς θα μείνετε πίσω. Το απόγευμα ενδείκνυται για ρομαντισμό! Οι δεσμευμένοι βγείτε με το ταίρι σας κάπου ρομαντικά  για δείπνο. Οι αδέσμευτοι, είναι μια πολύ καλή μέρα να βγείτε για πρώτο ραντεβού με ένα νέο σας φλερτ.

Ταύρος

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέου εγχειρήματος! Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα δώσουν νέα τροπή στην καθημερινότητα σας! Θα βρείτε την δύναμη να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας δημιουργεί άγχος.

Δίδυμοι

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα! Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Μπορεί ωστόσο κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. Δεν θα καταφέρετε πολλά, αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν στιγμές που τα πείσμα και η επιμονή δεν φέρνουν πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Καρκίνος

Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η σχέση σας θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου.

Λέων

Αστάθεια στις σκέψεις σας θα έχετε σήμερα! Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αμφιβολίες όμως θα σας βασανίζουν… Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας. Κράτησε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας μέχρι τη στιγμή που θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και για την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε.

Παρθένος

Απογοήτευση και μοναξιά ίσως να αισθανθείτε και θα έχετε την διάθεση να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Καλύτερα όμως θα ήταν να βρείτε έξω, έστω και με το ζόρι, και να χαλαρώσετε με φιλική παρέα. Προσέξτε όμως ποιόν εμπιστεύεστε, ιδίως στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο γύρω σας που προσπαθεί να σας υπονομεύσει και δεν είναι ανάγκη να τους οπλίσετε το χέρι…

Ζυγός

Κάτι που θα στραβώσει σήμερα, μην βιαστείτε να ενεργήσετε. Μια συνάντηση με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε κάπως από μια μέρα με υπερβολικό φόρτο εργασίας και αρκετές αναποδιές… Προσοχή στην οδήγηση, κυρίως σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ! Η απροσεξία και η τάση σας για γρήγορη οδήγηση και μεγάλες ταχύτητες μπορούν να σας στοιχίσουν…

Σκορπιός

Αποφύγετε να συμβουλεύσετε συγγενείς, φίλους ή γείτονες σήμερα, γιατί όσοι ακολουθήσουν την συμβουλή σας θα περάσουν των παθών τους τον τάραχο… Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αφήστε τους υπόλοιπους να βρουν την άκρη μόνοι τους. Το βράδυ είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε τον έρωτα σας ή να κάνετε ένα συμβολικό δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Τοξότης

Θα πρέπει να επιδείξετε πνεύμα δικαιοσύνης καθώς θα χειρίζεστε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Εάν είστε δίκαιοι και τίμιοι απέναντι στους γύρω σας έχετε πολλές περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ήρθε επίσης η ώρα της σοβαρής σκέψη και της λήψης αποφάσεων σε εργασιακά θέματα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση κατάματα και να επιλέξετε πορεία…

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείτε ψυχικά. Αποφύγετε την συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπείτε σε περιπέτειες χωρίς τέλος.

Υδροχόος

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό σας λόγο ή την συμβουλή σας για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες.

Ιχθείς

Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεστε για να αντλήσετε δύναμη και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο… Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being