Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Δεν θέλω να σκεφτώ πως το κίνητρο των θανάτων των τριών παιδιών είναι ερωτικό»

Πάτρα - Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Δεν θέλω ν...

Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου

Στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου.

Οι αποκαλύψεις για το θρίλερ είναι συνεχείς και οι εκτιμήσεις ότι πίσω από τους θανάτους των τριών παιδιών υπάρχει ερωτικό κίνητρο πληθαίνουν και συνάμα σοκάρουν.

«Σε όλες τις αναλύσεις που προσπαθούμε εμείς οι ιατροδικαστές να συμβάλλουμε σπουδαίο ρόλο παίζει το κίνητρο, ο οποίος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας πολλές φορές. Δεν μιλάμε για ένα χρηματικό κίνητρο ή μια προσωπική διαφορά μιλάμε για θάνατο τριών παιδιών. Δεν θα θέλαμε σε καμιά περίπτωση να φανταστούμε ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια κατά συρροή εγκληματική ενέργεια και το κίνητρο να ήταν ερωτικό. Δηλαδή αν με αφήσεις θα σκοτώσω ένα παιδί, αν με αφήσεις ξανά θα σκοτώσω άλλο παιδί. Οπότε για να σε έχω μαζί μου το κίνητρο ήταν αυτό», τόνισε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου.

Επισήμανε μάλιστα ότι εφόσον τεκμηριωθούν οι ώρες προσέλευσης ιατρικού προσωπικού, χορήγησης φαρμάκων στη Μαλένα και στην Τζωρτζίνα, και εφόσον υπάρξει μία ξεκάθαρη αιτία θανάτου στην Τζωρτζίνα, αλλά και με την προϋπόθεση να υπάρξουν νέα στοιχεία από τον φασματογράφο, εκτιμά πως η υπόθεση θα μπει στην τελική ευθεία. «Κατά τη προσωπική μου άποψη δεν υπάρχει ι περίπτωση μπορούν να αποφανθούν οι ιατροδικαστές και για τα τρία παιδιά πριν το καλοκαίρι».

Η εργαλειοποίηση των παιδιών από τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Μιλώντας η Χριστίνα Μπογιατζή, παιδοψυχολόγος, μίλησε για εργαλειοποίηση των παιδιών από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν ήταν για να κάνουν οικογένεια ούτε παιδιά. Τους χαρακτηρίζει μια εξάρτηση από την εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους μέσα από τον άλλο. Υπάρχει ο αυτοπροσδιορισμός του ανθρώπου και ο ετεροπροσδιορισμός. Και τα δύο συνυπάρχουν και όλοι μας ψάχνουμε μια ισορροπία μεταξύ των δύο».

Όπως λέει η κ. Μπογιατζή, τα παιδιά χρησιμοποιούνταν ως αντικείμενα του ενός ή του άλλου.

«Ακόμα και ένα αγέννητο παιδί υπήρξε αντικείμενο του κ. Δασκαλάκη».

Η κ. Μπογιατζή λέει πως η 9χρονη Τζωρτζίνα που βασανίστηκε «αποσιωπήθηκε» επειδή ήξερε πολλά.

«Η Τζωρτζίνα επειδή κατάλαβε πολλά έπρεπε να αποσιωπηθεί. Δεν τα κατάφερε (σ.σ. η Πισπιρίγκου) την πρώτη φορά. Έπρεπε να τελειώσει η ζωή της γιατί θα της ήταν ένα βάρος».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις