Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο “PATRAS RACE WALKING FESTIVAL”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5...

Η Ολυμπιάδα Πάτρας ήταν η διοργανώτρια του Φεστιβάλ

Ιδιαίτερα θετικές ήταν οι εντυπώσεις από τη διεξαγωγή του “5th Patras Race Walking Festival” στην πόλη της Πάτρας επί της Αγίου Ανδρέου. Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τη διοργάνωση όλες οι αποστολές. Στα πλεονεκτήματα του αγώνα, η άριστη και γρήγορη διαδρομή, η καλή οργάνωση, ο έντονος συναγωνισμός, οι πολλοί θεατές, η φιλοξενία και ο καλός καιρός.

Εντυπωσιακή ήταν η κούρσα στα 10.000μ των γυναικών Κ20, όπου ευνοημένες βγήκαν τόσο η πρώτη Sorana Tutu (50’.26’’) από τη Ρουμανία, όσο και η δεύτερη Αναστασία Αντωνοπούλου (50’.34’’) του Ίκαρου Ν. Ιωνίας που κατάφεραν να πιάσουν το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους που πρόκειται να διεξαχθεί στο Κάλι της Κολομβίας.  

Η Ολυμπιάδα Πάτρας, που ήταν και η διοργανώτρια του Φεστιβάλ, είχε την χαρά να δει τον αθλητή της Ντίνο Ντεντόπουλο, να τερματίζει στη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20.000μ βάδην Ανδρών που διεξήχθη παράλληλα με το Φεστιβάλ Βάδην.  

Να θυμίσουμε ότι οι αγώνες, οι οποίοι ήταν αφιερωμένοι στο Σύλλογο ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη «Ζωή Γλυκιά»,  πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, ενώ υποστηρίχθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και είχαν Μέγα Χορηγό την Μ.Χ.Α. «ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS MON A.E.».

Το σωματείο της Ολυμπιάδας Πάτρας ευχαριστεί ακόμα την εταιρία «Γερανοί Χρυσανθόπουλος», το εστιατόριο «DECK», την πατρινή εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής «Upcycle Store», την εταιρία «Coffeebrands», τις μπανάνες «Dole» καθώς και το «thebest.gr» που ήταν ο Μεγάλος Χορηγός επικοινωνίας.

Στη φωτογραφία: Στο βάθρο είναι 1η Μυρτώ Τσιμιγκάτου (ΑΕΠ Ολυμπιάς), 2η Άννα Αδάμη (ΓΕ Αγρινίου) και 3η Χάρις Ζαχαροπούλου (ΑΕΠ Ολυμπιάς), τη στιγμή που ο ιατρός νεφρολόγος και ιδιοκτήτης της «ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS MON A.E.» κ. Παναγιώτης Τρίγκας έκανε την απονομή.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports