Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ο Εθελοντισμός από το Πανεπιστήμιο Πατρών στην Κοινωνία για Αλληλεγγύη, Ευημερία & Αειφορία»

«Ο Εθελοντισμός από το Πανεπιστήμιο Πατρ...

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο

Ξεκίνησε χθες τις εργασίες του το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Ο Εθελοντισμός από το Πανεπιστήμιο Πατρών στην κοινωνία για Αλληλεγγύη, Ευημερία & Αειφορία». Η έναρξη του Συνεδρίου κηρύχθηκε από τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Ανάπτυξης – Καθ. Π. Δημόπουλο, και ακολούθησαν χαιρετισμοί με πρώτο τον χαιρετισμό του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών – Καθ. Χρ. Μπούρα.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος - Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, ο κ. Νίκος Ασπράγκαθος – Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, ο κ. Σπ. Μυλωνάς – Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, ο κ. Βασίλης Αϊβαλής – Πρόεδρος ΤΕΕ, ο κ. Θανάσης Πετρόπουλος – Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ καθώς και ο Αρχιμανδρίτης- Πατέρας Προκόπιος Σκόνδρας.


Αξιότιμοι ομιλητές από τον χώρο της Πολιτικής, της Επιστήμης αλλά και φορέων της κοινωνίας ανέπτυξαν τις σκέψεις τους γύρω από τους άξονες του Εθελοντισμού στην Ευρώπη –Ελλάδα, την Κοινωνία και την Υγεία. Αφού ολοκληρώθηκαν οι κεντρικές ομιλίες και τα αντίστοιχα πάνελ συζήτησης, σειρά είχαν οι βιωματικές δράσεις με θέμα την αιμοδοσία, το περιβάλλον, τη ψυχική υγεία και τον καρκίνο του μαστού. Η ανταλλαγή απόψεων και βιωμάτων στο προσκήνιο.
Το Συνέδριο θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών με την παρουσίαση από εκλεκτούς ομιλητές των εξής θεματικών ενοτήτων: Ο εθελοντισμός στο Περιβάλλον, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στον Πολιτισμό. Το πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με βιωματικά εργαστήρια που θα υλοποιηθούν το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών, αλλά και στην ΤΙΤΑΝ Α.Ε.). Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους ομιλητές καθώς και την προεγγραφή στα βιωματικά εργαστήρια, όπως και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: https://green.upatras.gr/conference-program/.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το συνέδριο μέσω του συνδέσμου: https://green.upatras.gr/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις