Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Αυτή την Κυριακή στην Πάτρα το 5ο “PATRAS RACE WALKING FESTIVAL”

Αυτή την Κυριακή στην Πάτρα το 5ο “PATRA...

Το Φεστιβάλ Βάδην επανέρχεται

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το πρωί της Κυριακής 8 Μαϊου, για να διεξαχθεί και πάλι το Φεστιβάλ Βάδην της Πάτρας. Θα είναι η 5η διοργάνωση (το 2021 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μέτρων covid) και πιθανότατα και η πιο εντυπωσιακή. Αναμένεται να αγωνιστούν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού βάδην, αφού θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα 20.000μ. βάδην Ανδρών - Γυναικών αλλά και των κάτω των 23 ετών, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών.

Στο Φεστιβάλ αναμένεται και η σπουδαία ομάδα των γυναικών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην ομαδική βαθμολογία, στα 20.000μ. του παγκοσμίου πρωταθλήματος Βάδην που διεξήχθη τον Μάρτιο στην πόλη Μουσκάτ του Ομάν. Πρωταγωνίστρια σε αυτή την πρωτόγνωρη παγκόσμια ομαδική διάκριση του στίβου, ήταν αναμφίβολα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία είχε καταλάβει και την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο πέρσι.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί της οδού Αγίου Ανδρέου, σε μια γρήγορη διαδρομή, με σημείο εκκινήσεων και τερματισμού την πλατεία Τριών Συμμάχων. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στον σύλλογο της Πάτρας ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ».

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι η Ολυμπιάδα Πατρών και ο ΣΕΓΑΣ και πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τη συμβολή της Τροχαίας Πάτρας.

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Μ.Χ.Α. «ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS» & Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports