Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ο Γιώργος Βαγενάς

Πάτρα: Νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλό...

Καθαιρέθηκε μετά από πρόταση μομφής ο Κώστας Ζαφειρόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε να παραιτηθεί

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης η συνεδρίαση του εμπορικού συλλόγου της Πάτρας προκειμένου να γίνει η αναδιάρθρωση που θα οδηγήσει τον Σύλλογο στις προγραμματισμένες εκλογές του Ιουνίου μετά την κόντρα, μεταξύ του νυν προέδρου Κώστα Ζαφειρόπουλου και οκτώ μελών του συμβουλίου. Ο κ. Ζαφειρόπουλος αρνήθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου -παρά την άρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του- με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί σε βάρος του πρόταση μομφής η οποία υπερψηφίστηκε.

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Βαγενάς, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος Α' Αντιπρόεδρος.

Τη θέση του κ. Βαγενά ως Α΄Αντπροέδρου του Συλλόγου, καταλαμβάνει ο κ. Ανδρέας Στελλάτος, στη θέση Β΄Αντιπροέδρου παραμένει ο κ. Κωνσταντίνος Τηλιγάδης και τη θέση του Γ' Αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο κ. Γιώργος Λευκαδίτης.

Οι υπόλοιπες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου παραμένουν ως έχουν.

Μιλώντας στο thebest ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μάκης Μακρής, δήλωσε για την στάση του κ. Ζαφειρόπουλου στην αποψινή συνεδρίαση πως "όλοι οι σύμβουλοι εξέφρασαν την απορία τους για αυτή την εξέλιξη. Δεν δόθηκε από την πλευρά του κυρίου Ζαφειροπούλου καμία εξήγηση των γεγονότων, ενώ δεν πραγματοποίησε ούτε καν εισήγηση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις