Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Θα γίνει του ...beach bar το καλοκαίρι! Τι αλλάζει στον χώρο της διασκέδασης

Αχαΐα: Θα γίνει του ...beach bar το καλο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι νέοι είσοδοι στην εστίαση

Νέες εισόδους στον χώρο της εστίασης και της αναψυχής φέρνει στην περιοχή της Αχαΐας το φετινό καλοκαίρι. Τρία νέα μεγάλα beach bar ανοίγουν τις πόρτες τους και υπόσχονται να μας χαρίσουν ανάσες δροσιάς, αλά Μαϊάμι! Οι επιχειρηματίες της περιοχής φαίνεται να επενδύουν σε by the beach μαγαζιά, αν και οι νέοι χώροι είναι λιγότεροι σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Τη διαφορά κάνει η νέα πιάτσα που έχει δημιουργηθεί στην Άνω πόλη, στην περιοχή του Κάστρου, η οποία παρότι προσωρινά λόγω των έργων βρίσκεται σε ...αναστάτωση, αποτελεί το νέο σημείο ενδιαφέροντος. Το αδελφάκι του «Tomo's open kitchen bar» της Τριών Ναυάρχων, οι καλαίσθητες «Dexamenes 22» με το πετρόχτιστο μπαλκόνι τους ηγούνται στον χώρο, ενώ πέριξ στο διαχρονικό «Xασομέρι» έχουν προστεθεί κι άλλα νέα μαγαζιά, που κρατούν ζωντανή την περιοχή, μαζί με το κλασικό κι αγαπημένο «Φαγιούμ». Το ξενοδοχείο «The Bold Type», απέναντι από το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο, θα ανοίξει και πάλι τον δροσερό και φιλόξενο κήπο του, ενώ κάτι νέο φαίνεται πως έρχεται στις σκάλες της Αγίου Νικολάου.

Στην περιοχή του Πελεκάνου το «Ρόδον» αλλάζει χέρια και ανακαινίζεται πλήρως. Αντώνης Σούλης, Γιώργος Σκορδάκης, Γεράσιμος Αντζουλάτος είναι το νέο αίμα που μπήκε στο μαγαζί. 

Στην Ηρώων Πολυτεχνείου, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται χώρος με ιταλική κουζίνα, εκεί που βρισκόταν το Kalamaki bar, ενώ στο Ρίο, δίπλα από Distinto, εκεί που ήταν το παλιό Μπαχάρ, έρχεται επίσης κάτι νέο. Λίγο πιο μακριά από την Πάτρα, εκτός από το κλασικό και αγαπημένο Catamaran που βρίσκεται στην Παναγοπούλα και αποτελεί διαχρονική σταθερή αξία, αναμένεται ένα νέο beach bar. 

Στην περιοχή του Δρεπάνου, ο  Ανδρέας Κούφης ανοίγει έναν νέο χώρο που θα ονομάζεται Ona και το opening αναμένεται στις 15 Μαΐου. Πρόκειται για ένα beach bar με καφέ, ποτό φαγητό όπου θα γίνονται και εκδηλώσεις.

Τέλος, μετά το «Achinos beach bar» ένα ακόμα μαγαζί ετοιμάζεται να ανοίξει στην περιοχή των Αραχωβιτίκων. Πρόκειται για μία κίνηση από τον Νίκο Μοίραλη ο οποίος αποχώρησε από το "Ρόδον" και ετοιμάζει ένα νέο χώρο που θα ονομάζεται «Μεσόγειος» και θα λειτουργήσει από τις 15-20 Μαΐου. Δεν θα έχει ποτό και μουσική αλλά καφέ, καθώς και φαγητό για όσους επιλέξουν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα στην περιοχή.  

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις