Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Ήθελε να πάει στο x factor;»- Οργή για Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Ήθελε να πάει στο x factor;»- Ορ...

Πλήθος παραμένει συγκεντρωμένο έξω από το σπίτι τους

«Ήθελε να πάει στο x factor;» αναρωτιέται μία γυναίκα έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Όπως έγινε γνωστό ο πατέρας των τριών κοριτσιών  είχε δηλώσει συμμετοχή στο τηλεοπτικό σόου. 

Σύμφωνα με μαρτυρία που προβλήθηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό" ο Μάνος Δασκαλάκης, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του X Factor.  Συγκεκριμένα αναφέρει: «Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά".

Να σημειώσουμε ότι έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου παραμένουν εξοργισμένοι πολίτες. Από τη στιγμή που έχει γνωστή ότι κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας πλήθος κόσμος βρίσκεται εκεί. Νωρίτερα λίντσαραν το σπίτι και φώναζαν, κρεμάστε την.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις