Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κρατείται στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ- Οι καταθέσεις των γιατρών που «έδεσαν» την υπόθεση

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κρατείται στον 11ο όρ...

H 33χρονη είναι σιωπηλή, δεν έχει ομολογήσει και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στην εισαγγελία Αθηνών

Στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ κρατείται η μητέρα, η οποία συνελήφθη πριν από λίγη ώρα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη είναι σιωπηλή, δεν έχει ομολογήσει και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στην εισαγγελία Αθηνών για να απολογηθεί.

 Τα ευρήματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης οδήγησαν στο ένταλμα σύλληψης της μητέρας. Σύμφωνα με το πόρισμα των εξετάσεων, στην μικρή είχε χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα η ουσία κεταμίνη. Πρόκειται για ουσία, η οποία σε περίπτωση υπερδοσολογίας μπορεί να γίνει τοξική προκαλώντας αλλεργική αντίδραση και μέσα σε 15 λεπτά θάνατο από ασφυξία λόγω οιδήματος που αποφράσσει τις αεραγωγούς οδούς. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των γιατρών, τριάντα λεπτά πριν από τον θάνατο της 9χρονης, στο δωμάτιο βρισκόταν μόνο η μητέρα.

Σημειώνεται ότι από τα άλλα δύο παιδιά έχουν κρατηθεί τα δείγματα, τα οποία θα εξεταστούν σύντομα. Τι επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις τόσο ο σύζυγος όσο και η αδερφή της 33χρονης.

Το χρονικό

Η άτυχη Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2021 με συμπτώματα σπασμών, όπως είχε αναφέρει στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό η μητέρα της. Υπεβλήθη σε μια σειρά εξετάσεων δίχως οι γιατροί να εντοπίσουν κάποιο παθολογικό πρόβλημα. τον Απρίλιο του 2021 και ενώ βρισκόταν στο Καραμανδάνειο υπέστη ανακοπή και επανήλθε στη ζωή μόνο μετά από τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή που διήρκεσαν 45 λεπτά.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη λόγω έλλειψης οξυγόνου, που την άφησε ουσιαστικά τετραπληγική. Έκτοτε παρέμενε νοσηλευόμενη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο, το Ωνάσειο και το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου κατέληξε την 29η Ιανουαρίου 2022.

Πηγή:kathimerini

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις