Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται αυτή την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έφτασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη πλέον για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.  Το ένταλμα σύλληψης που υπέγραψε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών αναφέρει ότι η γυναίκα «είναι επικίνδυνη και για τέλεση νέων αδικημάτων». 

Υπενθυμίζουμε πως ο εντοπισμός της ουσίας κεταμίνης στην μικρή Τζωρτζίνα ήταν το στοιχείο που φέρεται να άνοιξε τον δρόμο για την ποινική δίωξη εις βάρος της 33χρονης, καθώς - σύμφωνα με πληροφορίες - οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους καταθέσεις από γιατρούς που αναφέρουν ότι ποτέ δεν έδωσαν κάποιο φάρμακο στη μικρή Τζωρτζίνα.

Πλέον από το αρχείο που είχαν τεθεί ανασύρονται και οι δύο δικογραφίες που αφορούν τα άλλα δύο νεκρά παιδιά. Ήδη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την 9χρονη Τζωρτζίνα, ενώ το ένταλμα που εκδόθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αναφέρει ότι είναι «επικίνδυνη για διάπραξη νέων αδικημάτων».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις