Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δίκη Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο Παπαχαράλαμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου, Παπούλια- ΒΙΝΤΕΟ

Δίκη Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο Παπαχαράλ...

Ξεκινά η δίκη με κατηγορούμενο τον ηθοποιό ο οποίος απουσιάζει από το δικαστήριο λόγω προβλημάτων υγείας

Ξεκινάει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη κατά του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για άσκηση σεξουαλικής βίας κατά τριών συναδέλφων του. Λίγο πριν τις 9 το πρωί έφτασαν στο δικαστήριο οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια και η Ζέτα Δούκα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα απουσιάζει σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Ο κατηγορούμενος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο δεν θα εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο για λόγους υγείας ενώ θα ζητηθεί ολιγοήμερη διακοπή.

Για την υπόθεση αναμένεται να εξεταστούν περίπου 10 μάρτυρες μεταξύ των οποίων τρεις γνωστές στο κοινό ηθοποιοί οι οποίες κλήθηκαν από τις παθούσες να εισφέρουν από το βήμα του μάρτυρα γεγονότα που αφορούν τον κατηγορούμενο. Πρόκειται για τις Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια και Λένα Δροσάκη.

Η τελευταία, όπως και άλλες συνάδελφοί της, όπως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, έχουν καταγγείλει τον κατηγορούμενο και δημόσια αλλά και στο πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ, για συγκεκριμένες πράξεις και συμπεριφορές οι οποίες ωστόσο δεν ερευνήθηκαν ποινικά λόγω παραγραφών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις