Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση από τον Ινστιτούτο Εργασίας στην Πάτρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Εκδήλωση από τον Ινστιτούτο Εργασίας στη...

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 στις 18:30 στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» - Βασική εισηγήτρια θα είναι η Μαρία Κουφοπούλου, Νομική Σύμβουλος του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα δυνατότητα διαδικτυακής μετάδοσης με θέμα «Η έμφυλη βία & σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 στις 18:30 στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό», στην ισόγεια αίθουσα, στην Ρήγα Φεραίου 106, στην Πάτρα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το νέο θεσμικό πλαίσιο για την προστασία της εργασίας και την εξάλειψη της βίας και παρενόχλησης στον κόσμο της εργασίας, όπως προβλέπεται στον πρόσφατο νόμο υπ’ αριθμ. 4808/2021 με βασική εισηγήτρια την κα. Μαρία Κουφοπούλου, Νομική Σύμβουλο του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

Η Πρόεδρος του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΠΔΕ, Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου θα παρουσιάσει τη στάση των συνδικάτων για την εξάλειψη της έμφυλης βίας και της παρενόχλησης στον κόσμο της εργασίας και στη συνέχεια, η Περιφερειακή Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εργασίας, Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, Βασιλική Σεϊντή, θα παρουσιάσει τον ρόλο του ΣΕΠΕ στην εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, Κλεομένης Μπάρλος θα εστιάσει στη θέση των επιχειρήσεων για την εξάλειψη της έμφυλης βίας. Τέλος, η Χριστίνα Γαλανού, ψυχολόγος από το γραφείο ψυχολογικής στήριξης της Κοινωνικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών θα αναφερθεί στις ψυχολογικές προεκτάσεις και επιπτώσεις της έμφυλης βίας και της σεξουαλικής παρενόχλησης και στους τρόπους διαχείρισης αυτών.

Για τη διασφάλιση της συμμετοχής απαιτείται προεγγραφή μέσω του ακόλουθου συνδέσμου, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δια ζώσης ή  διαδικτυακή παρουσία σας στην εκδήλωση. 

Εγγραφή εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη δομή του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα τηλέφωνα 2610624755 και 2610226347.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις