Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Έχετε κατακτήσει όσα επιθυμούσατε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψετε ότι με τόσο κόπο χτίσατε. Έχετε μια διάθεση να αφεθείτε ελεύθεροι και να χαρείτε την μέρα, αποφεύγοντας τα δυσάρεστα και πιεστικά που σας περιβάλλουν.

Ταύρος

Η δημιουργικότητα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας που θα πρέπει να επενδύσετε. Έχετε την πλανητική εύνοια να μετατρέψετε τις ιδέες σε πράξη και να κάνετε την διαφορά. Θέλετε όμως να επιβάλετε τις ιδέες, τις επιδιώξεις και τα όνειρα σας στους γύρω σας, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις. Βρείτε έναν πιο ήπιο τρόπο να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας για να εισακουστούν.

Δίδυμοι

Τα πάντα με μέτρο σήμερα, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σας  βάλουν σε μπελάδες. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να αφεθείτε στην ροή της μέρας, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Δουλέψτε συνειδητά, με υπομονή και μεθοδικότητα! Μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι…

Καρκίνος

Αποφύγετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις, που μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες. Φροντίστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάποια απασχόληση, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Αυξήστε την προσοχή και την παρατηρητικότητα σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες!

Λέων

Μην επιμένετε στις απόψεις σας δογματικά, όταν βλέπετε ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με τους γύρω σας. Ίσως να έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν που θα σας αλλάξει τις απόψεις. Ακούστε τι έχουν να σας, έστω κι αν νοιώθετε πλήξη ή εκνευρισμό. Ίσως τελικά να έχετε να μάθετε κάτι! Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ανθρώπους ή καταστάσεις, αν δεν θέλετε περιπέτειες, για αυτό δείξτε αυτοκυριαρχία.

Παρθένος

Αφήστε τα προβλήματα και τις σκοτούρες που σας απασχολούν στην άκρη και φροντίστε να περάσετε καλά τη μέρα σας. Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε από το σπίτι σήμερα και διασκεδάστε με την παρέα σας! Αποφύγετε όμως να αναζητήσετε την τύχη σας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα!!! Δεν θα σας βγει σε καλό… Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε λίγη μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματα και τη διάθεση του συντρόφου σας. 

Ζυγός

Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα πριν καλά-καλά το καταλάβετε. Θα βρεθείτε επίσης μπροστά σε διλήμματα που θα αφορούν την συντροφική σας σχέση. Αναζητήστε τις προσωπικές σας ευθύνες για την παρούσα κατάσταση, πριν αποφασίσετε οτιδήποτε.

Σκορπιός

Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή σας τάξη, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα λειτουργούν αυτόματα και δεν θα αργήσετε να δρέψετε τις επιτυχίες των προσπαθειών σας. Δεν έχετε καταφέρει όμως ακόμη να ολοκληρώστε αυτό που επιδιώκετε και αυτό σας κάνει δημιουργεί ένταση. Θα πρέπει να δείξετε όμως υπομονή και επιμονή στις προσπάθειες σας.

Τοξότης

Εάν αντιμετωπίζετε σήμερα αλλαγές και αναπροσαρμογές στο εργασιακό περιβάλλον ή στην προσωπική σας ζωή, προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, με τα προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν με τις αλλαγές αυτές, γιατί θα σας πιάσει κρίση πανικού! Στον οικονομικό τομέα, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να σας ζητήσει κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο δανεικά. Χειριστείτε το ζήτημα με προσοχή… Η τύχη ωστόσο είναι με το μέρος σας, όταν πρόκειται για ζητήματα που έχουν σχέση με αθλητισμό, χόμπι ή με συναντήσεις μεταξύ φιλικών προσώπων.

Αιγόκερως

Με θετική σκέψη, αξιοποιήστε την μέρα σας στο έπακρο, διεκπεραιώνοντας με αποτελεσματικότητα τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά και αναζητώντας στηρίγματα και νέους συμμάχους, προκειμένου να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα έχετε την αίσθηση ότι η  γοητεία σας είναι τονισμένη σήμερα, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κατακτήστε τους στόχους σας, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά σας, είτε για τα συναισθηματικά σας.

Υδροχόος

Την ηρεμία της μέρας εκμεταλλευτείτε την για να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες δράσεις σας. Επίσης, είναι η ιδανική μέρα για την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων με το ταίρι σας, όσοι είστε παντρεμένοι, ή να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους απογόνους σας, αναλαμβάνοντας δράσεις μαζί τους και συζητώντας τα μελλοντικά τους σχέδια. Για τους ερωτευμένους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραμερίσετε μέσα από μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας όλα εκείνα που σα ενοχλούν στην σχέση.

Ιχθείς

Το κυρίαρχο γεγονός της μέρας μπορεί να είναι η άφιξη ενός διακεκριμένου επισκέπτη! Και η άφιξη αυτή ενδεχομένως να συνοδεύει νέα δεδομένα για την καριέρα και τα οικονομικά σας. Κατά την διάρκεια της μέρα αποφύγετε να δεσμευτείτε σε συνομιλίες με απαθείς συνομιλητές, γιατί άδικα θα χάσετε την ενέργεια σας. Αποφύγετε λεκτικές αψιμαχίες, την δεικτική κριτική τρίτων για τις ενέργειες τους αλλά κυρίως, μην προσπαθείτε να καρπωθείτε οικονομικά οφέλη με παράνομους ή ημινόμιμους τρόπους.  Αφιερώστε χρόνο στα δικά σας άτομα και ίσως μια συμβουλή ενός γηραιού ατόμου σας ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο στην ζωή!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being