Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Σασμός»: Μαθιός και Βασιλική έρχονται κοντά

«Σασμός»: Μαθιός και Βασιλική έρχονται κοντά

Δείτε το βίντεο

Η Στέλλα επισκέπτεται για πρώτη φορά τον Αστέρη στη φυλακή και προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε. Η Θοδώρα εξομολογείται στη μητέρα της τις ενοχές που την βαραίνουν. Η Θοδώρα λέει στη μητέρα της, την Άννα, ότι θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για τον φόνο του Πέτρου.

Η μητέρα της βλέπει πόσο πολύ αγαπούσε τον Πέτρο και προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Της υπενθυμίζει επίσης πως στάθηκε δίπλα στο Γιώργη όταν αυτός τους είπε ότι χρεοκόπησε και της μιλάει για την ανησυχία του Μανόλη. Η Θοδώρα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ζητάει για πρώτη φορά από τη μητέρα της να πει στον Μανόλη να την επισκεφτεί. Ο Άγγελος πηγαίνει να πάρει τη λύρα του Πέτρου και ανακαλύπτει ότι η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.

Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, να παραμείνει στο χωριό όσο κρατάει η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών και να πηγαίνει στο αλουμινάδικο για να βοηθήσει τον Μαθιό στη δουλειά. Η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στο γάμο της με το Γιώργη. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight