Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μητσοτάκης: "Συγνώμη για την Αττική οδό" αλλά δεν αντικαθίσταται κανείς...

Μητσοτάκης: "Συγνώμη για την Αττική...

Αναμένεται παρέμβαση του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό συμβούλιο

Στους πολίτες οι οποίοι βίωσαν έναν απίστευτο «Γολγοθά», όχι μόνο στην Αττική οδό, αλλά ακόμη και στο κέντρο της πόλης από τη σφοδρή κακοκαιρία, θα απευθυνθεί σήμερα στις 11 το πρωί ο Πρωθυπουργός.

Στην παρέμβαση του στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στα προβλήματα που δημιούργησε ο χιονιάς αλλά και στην αντίδραση του κρατικού μηχανισμού, κι ενώ οι πολίτες ζητούν από την κυβέρνηση και τον ίδιο απαντήσεις αλλά και απόδοση ευθυνών.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει συγνώμη, αναγνωρίζοντας λάθη και αστοχίες, και όχι μόνο στην εταιρεία που διαχειρίζεται την Αττική οδό, αλλά και στον συντονισμό της κρατικής μηχανής, όπως και στην διαχείριση από πλευράς δήμων και Περιφέρειας για τους δρόμους που έχουν στην ευθύνη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης δεν συζητά σε αυτή τη χρονική στιγμή, μόλις 6 μήνες από την ίδρυση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, αντικατάσταση της ηγεσίας του, δηλαδή των κ.κ. Στυλιανίδη και Τουρνά.

Ωστόσο το Μέγαρο Μαξίμου αναγνωρίζει ότι πρέπει να δημιουργηθεί άμεσα ένας αποτελεσματικός και πιο καλοκουρδισμένος μηχανισμός για τη διαχείριση ακραίων φυσικών φαινομένων και καταστροφών, κάτι στο οποίο αναμένεται να εστιάσει στην παρέμβαση του ο κ. Μητσοτάκης.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις