Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θανάσης Πατριαρχέας: Αποκάλυψε πότε θα μάθει ο Άγγελος ποιος είναι ο πατέρας του

Θανάσης Πατριαρχέας: Αποκάλυψε πότε θα μ...

Όλα όσα αποκάλυψε

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο τηλεοπτικός “Άγγελος” από την σειρά “Σασμός” μίλησε για την προσωπική του ζωή, την επαγγελματική του σταδιοδρομία και την οικογένειά του, ενώ αναφέρθηκε και στον ήρωα που ενσαρκώνει στο γνωστό δραματικό σίριαλ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός κάθισε το μεσημέρι της Κυριακής στον καναπέ της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” στον ALPHA και μίλησε με την Ναταλία Γερμανού για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εκπομπής η Ναταλία Αργυράκη είχε ετοιμάσει ένα βίντεο αφιέρωμα για τον Θανάση Πατριαρχέα, το οποίο και προβλήθηκε λίγο μετά από την θερμή υποδοχή του ηθοποιού.

Με αφορμή λοιπόν το εν λόγω βίντεο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δουλέψει και ως ταξιθέτης για να πληρώνει τα δίδακτρα της σχολής θεάτρου. “Η σχολή μου πληρωνόταν από εκεί και ήμουν τυχερός γιατί ήταν δύσκολα χρόνια” υπογράμμισε.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος όταν κάνω δουλειές – γιατί ο χώρος της υποκριτικής είναι δύσκολος και δεν βρίσκεις εύκολα φίλους – και μου μείνει ένας τουλάχιστον φίλος” τόνισε και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι από το “Γυναίκα Χωρίς Όνομα” προέκυψε και η κουμπαριά του με τον νονό της κόρης του.

Όσον αφορά στην σύζυγό του, ο Θανάσης Πατριαρχέας εξομολογήθηκε: «Όταν την έχω ανάγκη, χωρίς καν να το ζητήσω, είναι δίπλα μου (…) Δεν θέλω να φοβάμαι τίποτα. Θέλω να μεγαλώνουμε μαζί με τα παιδιά μας και ό,τι δυσκολίες και να υπάρξουν θα προσπαθούμε εκείνη τη στιγμή να τις αντιμετωπίζουμε. Δεν μπορώ να ζω με το άγχος».

Ακόμη, ο τηλεοπτικός “Άγγελος” αναφέρθηκε και στις καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά. «Δεν θα αργήσω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου. Θα χαρώ γιατί τελειώνει η αναζήτηση, όμως πρέπει να το αντιμετωπίσω γιατί είμαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης», ενώ σχετικά με το αν θα συνεχίσει η σχέση του με τη Στέλλα από το σίριαλ είπε: «Θα περάσει από πολλά κύμματα. Με τον γιατρό ήμαστε κοντά. Θέλουμε να βρίσκουμε την αλήθεια και την ψάχνουμε πάντα με χαμόγελο, χωρίς γκρίνια και δεύτερες σκέψεις, αλλά με καθαρή ψυχή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight