Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέες καταγγελίες για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια: «Μου είχε προσφέρει 50 ευρώ ζητώντας μια ώρα από τη ζωή μου»

Νέες καταγγελίες για τον ιερέα στα Κάτω ...

Προκαλούν σοκ

Σοκάρουν οι καταγγελίες που έρχονται στο φως για τον 37χρονο ιερέα από τα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικου, μετά τη σύλληψή του χθες Πέμπτη (20.1.2022) μετά από καταγγελία μιας 17χρονης – σήμερα – κοπέλας.
Μια νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει ότι την είχε προσεγγίσει ο ίδιος ιερέας, που κατηγορείται για βιασμό, στο γραφείο του, δίπλα από την εκκλησία που λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια και της είχε προσφέρει 50 ευρώ ζητώντας «μία ώρα από τη ζωή της». Η ίδια δεν είχε καταλάβει τι εννοούσε ενώ ο ιερέας συνέχισε να της εξηγεί ότι έχει ένα κτήριο που ήθελε να το ετοιμάσει για τη νεολαία του κατηχητικού.

Όπως εξιστορεί η ίδια στο newsit.gr, της είπε να πάνε το βράδυ μόνοι τους για να δουν πώς θα το ζωγραφίσουν, αφού η νεαρή κοπέλα έκανε γκράφιτι. «Μου είπε να μην φοβάμαι καθόλου και ότι θα είμαστε οι δυο μας αλλά και ότι δεν θα συμβεί κάτι κακό, γιατί σκοπός μας ήταν να περάσουμε καλά», λέει η νεαρή κοπέλα.

Σημειώνει, ακόμα, πως προσπάθησε να την προσεγγίσει μέσω social media ενώ την έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, με την κοπέλα τελικά να αποθηκεύει τον αριθμό του ως «Μην Το Σηκώσεις», για να ξέρει ποιος είναι.

 Όταν πήρε τηλέφωνο σε τρία διαφορετικά αστυνομικά τμήματα, όπως λέει η ίδια, για να καταγγείλει το περιστατικό στο γραφείο του παπά, χωρίς να περάσουν 24 ώρες από τη στιγμή που έγινε, οι υπεύθυνοι της είπαν ότι θα έπρεπε να είχε κάνει την καταγγελία εκείνη τη στιγμή. 

«Τον είχα δει να βγαίνει στις 23:30 από το γραφείο του μαζί με ένα κοριτσάκι»
Κάτοικος της περιοχήςι αποκαλύπτει ότι είδε τον παπά να βγαίνει αργά το βράδυ από την εκκλησία και να έχει μαζί του ένα κοριτσάκι, λέγοντας «εγώ τον είχα δει να βγαίνει στις 23:30 από το γραφείο του από την εκκλησία μαζί με ένα κοριτσάκι. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί σκέφτηκα τι κάνει με ένα κοριτσάκι τέτοια ώρα το βράδυ. Πιστεύω κάθε άνθρωπος θα καταλάβαινε πως αυτό δεν είναι λογικό.

Αυτό έχει το πολύ ένα εξάμηνο που έχει γίνει. Είχα μιλήσει με φίλους μου, με κάποιους που είναι μέσα στην αστυνομία αλλά και από μόνος μου είχα καλέσει το Χαμόγελο του Παιδιού, όμως μου ζήτησαν αποδείξεις. Δεν είχα τις δυνατότητες να τους δώσω αποδείξεις, όμως ευτυχώς τώρα έγινε γνωστό και τον πιάσανε».

Προσθέτει, μάλιστα, ότι ακόμη ένας φίλος του είδε με τα μάτια του τον παπά να βγαίνει από την εκκλησία με ένα κοριτσάκι και στην αρχή δεν τον πίστευε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις