Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζον Μάλκοβιτς: "Έφαγε πόρτα" σε ξενοδοχείο στην Ιταλία, λόγω ληγμένου πάσου!

Τζον Μάλκοβιτς: "Έφαγε πόρτα" ...

Το πολυτελές ξενοδοχείο όπου είχε κλείσει σουίτα για τη διαμονή του, δεν του επέτρεψε να μείνει εκεί

Στη Βενετία ταξίδεψε ο Τζον Μάλκοβιτς, για τα γυρίσματα της αμερικανικής σειράς Ripley. Ωστόσο, το πολυτελές ξενοδοχείο όπου είχε κλείσει σουίτα για τη διαμονή του, δεν του επέτρεψε να μείνει εκεί καθώς το εμβολιαστικό πάσο του είχε λήξει, όπως μετέδωσαν ιταλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Il Gazzettino”, ο 68χρονος σταρ αναγκάστηκε να μείνει σε ένα διαμέρισμα και να μην καταλύσει στην πολυτελή σουίτα, στην οποία είχε κάνει κράτηση, στο διάσημο ξενοδοχείο “Danieli”, σε κοντινή απόσταση από την πλατεία του Αγίου Μάρκου.

Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, το ξενοδοχείο αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά, επικαλούμενο τον σεβασμό στην ιδιωτικότητα. Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επιβεβαίωσε την πληροφορία, επικαλούμενο πηγές από τους κόλπους της παραγωγής, όπως αναμετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην Ιταλία, ένα έγκυρο πράσινο πάσο, που χορηγείται έπειτα από έναν ολοκληρωμένο εμβολιαστικό κύκλο ή έπειτα από ανάρρωση από την Covid-19 τους προηγούμενους έξι μήνες, είναι απαραίτητο για να έχει κανείς πρόσβαση σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, όπως και στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight