Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

ΟΛΥΜΠΙΟΝ: Όλη η φροντίδα για τη μέλλουσα μαμά και το μωρό της

ΟΛΥΜΠΙΟΝ: Όλη η φροντίδα για τη μέλλουσα...

Η πρότυπη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική

Στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Θεραπευτηρίου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, σε ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές, γεμάτο ζεστασιά και φροντίδα, η κάθε μέλλουσα μαμά μπορεί να ζήσει τη μαγική στιγμή του ερχομού του παιδιού της στον κόσμο, όπως ακριβώς την έχει ονειρευτεί. Όλη η επιστημονική ομάδα της Μαιευτικής Κλινικής, γιατροί, μαίες και νοσηλεύτριες, βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο δίπλα στη νέα μητέρα, προκειμένου να την φροντίσουν, να τη συμβουλέψουν και να απαντήσουν σε κάθε της απορία, κάνοντας τη διαδικασία της γέννησης μια συναρπαστική εμπειρία από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή.

Οι εξειδικευμένοι στη Νεογνολογία παιδίατροι είναι παρόντες σε κάθε τοκετό και είναι υπεύθυνοι για τη νεογνική ανάνηψη. Η παρακολούθηση και η φροντίδα του φυσιολογικού νεογνού συνεχίζονται, υπό την εποπτεία τους, στο τμήμα λεχώνων. H Κλινική διαθέτει 2 αίθουσες χειρουργείων, 2 αίθουσες τοκετών, 3 αίθουσες οδυνών, καθώς και μονάδα νεογνών ενδιάμεσης νοσηλείας επιπέδου ΙΙ. Το τμήμα αποστείρωσης της Κλινικής αναλαμβάνει την αποστείρωση του ιματισμού που φορά το Προσωπικό κατά τη διάρκεια του τοκετού καθώς και την αποστείρωση των εργαλείων.

Η παρακολούθηση της αποστείρωσης γίνεται βάση δεικτών, όπως προβλέπεται στα ειδικά πρωτόκολλα και δεν χρησιμοποιούνται απλοί κλίβανοι. Ο ειδικός τρόπος καθαρισμού και απολύμανσης του ιματισμού καθώς και η σχολαστική καθαριότητα των χώρων, μηδενίζουν τα ποσοστά ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. Η Μαιευτική Κλινική υποστηρίζεται όλο το 24ωρο από τα τμήματα, τα εργαστήρια και σε έκτακτες περιπτώσεις τη ΜΕΘ και τις ειδικές μονάδες της Γενικής Κλινικής ΟΛΥΜΠΙΟΝ.

Γνωρίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται το νεογέννητο δίπλα στην μαμά του, απ’ τις πρώτες ώρες της ζωής του, το Μαιευτήριο της Κλινικής ΟΛΥΜΠΙΟΝ έχει καθιερώσει το Rooming in με τις μαίες και τις νοσηλεύτριες να στέκονται με υπομονή, αγάπη και στοργή δίπλα στη νέα μητέρα, προκειμένου να την βοηθήσουν να θηλάσει το μωρό της. Στόχος της Μαιευτικής Κλινικής είναι να προσφέρει σε κάθε γυναίκα, τον σεβασμό, την ασφάλεια, την αγάπη, τη ζεστασιά και την θαλπωρή που απαιτεί η τρυφερή αυτή στιγμή. Τα άνετα και φωτεινά δωμάτια με θέα στον Πατραϊκό και το πράσινο της εξοχής, οι ευρύχωροι χώροι αναμονής, η συνεχής ανανέωση του δωματίου με καθαρό οξυγονωμένο αέρα, μέσω ειδικών φίλτρων, κάνουν την παραμονή στο Μαιευτήριο μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

Τοκετός «σαν στο σπίτι σας»

Για τις γυναίκες που επιθυμούν να ακολουθήσουν τον δρόμο της φύσης στον τοκετό τους, δημιουργήθηκε ένας μοναδικός χώρος που αποπνέει την σπιτική θαλπωρή, πάντα όμως μέσα στα ασφαλή πλαίσια ενός σύγχρονου Μαιευτηρίου και σε διαρκή ετοιμότητα για την περίπτωση που το νεογνό χρειαστεί επιπλέον φροντίδα. Ο τοκετός “σαν στο σπίτι σας” δίνει τη δυνατότητα στη μέλλουσα μαμά να έχει δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, να κινείται η ίδια στον χώρο, να κάνει ντους για περισσότερη χαλάρωση, να βλέπει τηλεόραση και να ακούει μουσική. Ο τοκετός στην ΟΛΥΜΠΙΟΝ δεν στοιχίζει “ακριβά”. Η έγκυος μπορεί με χρήση του ασφαλιστικού της φορέα (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) να απολαύσει τις υψηλών προδιαγραφών παροχές υγείας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Στην ομορφότερη και σημαντικότερη εμπειρία της γυναίκας, η Μαιευτική Κλινική του ΟΛΥΜΠΙΟΝ είναι δίπλα της!

Ολύμπιον Θεραπευτήριο Βόλου & Μειλίχου, olympion-sa.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being