Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ζητώ Συγνώμη

Ζητώ Συγνώμη
Λεωνίδας Μαργαρίτης

Του Λεωνίδα Γ. Μαργαρίτη

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Νιώθω την ανάγκη και συνάμα την υποχρέωση να ζητήσω συγνώμη για δεύτερη φορά στη ζωή μου από τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τους συγγενείς και φίλους, τους πολυτέκνους της χώρας και από  τα μέλη της Εταιρεία Λογοτεχνών για τους εξής λόγους:

Εξέφρασα τους φόβους μου και την αγωνία μου για το σκοταδισμό που επικρατεί σήμερα στην Kοινωνία  και στην Εκκλησία μας και αυτό αποτέλεσε έγκλημα καθοσίωσης και γι’ αυτό  δέχθηκα μύδρους επιθετικούς, και γι’  αυτό  ζητώ συγνώμη.

Όμως συγχωρήστε μου την πεποίθηση που είχα σχηματίσει από νεαρή ηλικία πως οι πνευματικοί άνθρωποι κατά τη διδασκαλία του Ναζωραίου αποτελούν «το Άλας της γής»  και πως «εάν το άλας μωρανθή εν τινι αλισθησεται;»

Είδα πως συνάνθρωποι μου πεθαίνουν δίπλα μας αβοήθητοι τη στιγμή κατά τα την οποία υπάρχει τρόπος να σωθούν.

Kάποιοι που θεωρούν τον εαυτό τους Ηγέτη συνεργούν σε αυτοχειρίες πολιτών σπέρνοντας σκοταδισμό και  θάνατο.

Τα  πληρωμένα με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού έντυπα της παραπληροφόρησης αντί να προτρέπουν το λαό να ακολουθεί την Ορθοδοξία της Επιστήμης, τον οδηγούν σιδηροδέσμιο στον  σκοταδισμό του μεσαιωνικού Καθολικισμού.

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ

EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε  τις φίλες και  τους φίλους που σε μια εποχή απομόνωσης, περιχαράκωσης, κρίσης αξιών και αναθεώρησης προτύπων εκφράσατε τις θερμές ευχές σας για την  53η επέτειο του Γάμου μας.

Σε μια εποχή που οι σχέσεις των ανθρώπων  και  κυρίως των δυο φύλων δοκιμάζεται, σε μια εποχή που  ο θεσμός του Γάμου εκφυλίσθηκε και ξεφτιλίστηκε  με  νόμο, του  κατά το Σύνταγμα Ορθόδοξου Κράτους μας, το να σέβεται κάποιος σήμερα το Μέγα Μυστήριο κατά τον Απόστολο  των Εθνών Παύλο, αποτελεί ατυχώς,  Μέγα Κατόρθωμα..

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

*Ο κ. Μαργαρίτης είναι Επιτ. Δικηγόρος,

Αντιπρόεδρος Α.Σ.Π.Ε., Πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις