Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Κοντά στα 35.000 τα κρούσματα σήμερα - Για ποιους έρχεται 4η δόση

Κορωνοϊός: Κοντά στα 35.000 τα κρούσματα...

Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για την 4η δόση

Στα 35.000 αναμένεται να φτάσουν σήμερα τα κρούσματα του κορωνοϊού που θα ανακοινωθούν το απόγευμα. Σύμφωνα με  πληροφορίες, έως τις 12:00 οι περιπτώσεις μολύνσεων που είχαν καταμετρηθεί έφταναν τις 21.500, συμπεριλαμβανομένων και όσων κρουσμάτων αφορούσαν σε μαθητές και είχαν επιβεβαιωθεί με rapid test ή PCR, αναφέρει το protothema.gr Υπενθυμίζεται πως χθες, Δευτέρα, είχαν ανακοινωθεί περίπου 16.000 εν δυνάμει κρούσματα που αφορούσαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα έπρεπε να κάνουν και δεύτερο τεστ προκειμένου να επιβεβαιωθεί πως φέρουν τον ιό.


Την ίδια ώρα  έδωσε το «πράσινο φως» η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για τη χορήγηση της τέταρτης δόσης του εμβολίου στους ανοσοκατεσταλμένους. Η Επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη και όπως αναμενόταν ενέκρινε την έναρξη των εμβολιασμών σε όλους όσοι έχουν ολοκληρώσει την αναμνηστική και είναι στην κατηγορία των ανοσοκατεσταλμένων.

Υπενθυμίζεται πως μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους διαβεβαίωσε πως τα συστήματα είναι έτοιμα για τις όποιες εξελίξεις που αφορούν στην 4η δόση.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις