Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δ. Ελλάδα: «Με το που ανακοινώθηκαν τα μέτρα, ήρθε η απελπισία» λένε οι μουσικοί- «Μείναμε στον αέρα Πρωτοχρονιάτικα»

Δ. Ελλάδα: «Με το που ανακοινώθηκαν τα μ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

"Δεν γίνεται για την εξάπλωση του ιού να φταίει η μουσική"

Θυμός και αγανάκτηση, επικρατεί στους μουσικούς, μετά και την νέα εξαγγελία μέτρων για παύση της μουσικής σε όλους τους χώρους. Μιλώντας στο thebest.gr o πρόεδρος μουσικών Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Πετρίτσης, αναφέρει: «Τα μέτρα είναι πάντα ενάντια στους μουσικούς και στους καλλιτέχνες, δηλαδή από την αρχή της καραντίνας δεν έχουμε δει κάτι υπέρ των εργαζομένων. Τελικά από ό,τι φαίνεται τους ενοχλεί ο πολιτισμός. Δεν γίνεται για την εξάπλωση του ιού να φταίει η μουσική».

Ο κ. Πετρίτσης κάνει λόγο για ανέχεια και αναρωτιέται πως θα ζήσουν: «Έχουμε φτάσει σε ανέχεια, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, δεν ήρθε ποτέ η κανονικότητα που μας έχουν τάξει. Με το που ανακοινώθηκαν τα μέτρα την Τετάρτη, ήρθε η απελπισία, συνάδελφοι ρωτάνε πως θα κάνουν Πρωτοχρονιά, είχαν κλείσει κάποιοι για ρεβεγιόν από σήμερα μέχρι και την Κυριακή και έμειναν στον αέρα.  Τα πράγματα είναι τραγικά και στο Καρναβάλι θα έχουμε κάτι αντίστοιχο. Εκεί τι θα κάνουμε; Ειδικά οι πατρινοί που θα δούμε τις ακυρώσεις να έρχονται. Πως θα ζήσουμε; Εδώ και τρεις σεζόν δεν έχουμε έρθει ποτέ σε μια κανονικότητα, είμαστε στο αέρα».

Και συνεχίζει, αγανακτισμένος από τα όσα τους συμβαίνουν: «Αυτές τις ημέρες περιμέναμε και εμείς να δουλέψουμε με τα ρεβεγιόν, μετά θα μας κλείσει και το Καρναβάλι. Είναι η τρίτη σεζόν που χάνουμε. Οι συνάδελφοι έχουν φτάσει στα όρια της φτώχιας, δεν υπάρχει σωτηρία έτσι όπως έχει η κατάσταση. Εμείς ετοιμάζουμε κάποιες κινητοποιήσεις.  Απαιτούμε να  επιδοτηθούμε για τον καιρό που δεν δουλεύουμε.. Τώρα που αρχίσαμε να μπαίνουμε σε μια σειρά μας κλείνουν και δεν δέχονται να μας επιδοτήσουν. Είναι δυνατόν; Πώς θα ζήσουμε;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις