Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αριστείδης Καραμάνος: Η τοποθέτηση μου για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ του α' γύρου και για το β' γύρο

Αριστείδης Καραμάνος: Η τοποθέτηση μου γ...

Ο κ. Καραμάνος είναι εκπρόσωπος του Παύλου Χρηστίδη για την Αχαΐα

Με αίσθημα ευθύνης και άδολη αγάπη υπηρετώ τη δημοκρατική παράταξη από όσο μπορώ να θυμάμαι τον εαυτό μου. Γαλουχημένος στο ΠΑΣΟΚ και τα ιδεώδη του μεγάλου ηγέτη μας Ανδρέα Παπανδρέου και βεβαίως της αείμνηστης προέδρου Φώφης Γεννηματά, στοιχίζω και εγώ τις δυνάμεις μου μαζί με όλους τους συντρόφους για την επάνοδο στη δοκιμασμένη πορεία του κράτους Δικαίου, Προόδου και Πρόνοιας. Αλλά με θέληση και σύμπνοια.

Το ΠΑΣΟΚ δεν λιποψύχησε, δεν λιποτάχτησε, μόνο του ανέλαβε την ευθύνη της διάσωσης της χώρας, χωρίς να λογαριάσει κόστος, χωρίς καιροσκοπισμούς, χωρίς καιροσκοπικούς χειρισμούς, βαλλόμενο από παντού, από ένα πολιτικοοικονομικό αλλά και επικοινωνιακό κατεστημένο, που θεώρησε ότι ήταν ευκαιρία να ξεπλυθεί το ίδιο, φορτώνοντας τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ, που πάντοτε αυτό το κατεστημένο, το θεωρούσε παρείσακτο, από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η συμμετοχή 270.000 ψηφοφόρων την περασμένη Κυριακή έδωσε και πάλι ελπίδα και ευθύνη συνάμα σε όλους μας. Ελπίδα ότι ο χώρος μας μπορεί να ανακάμψει και οι ηλιαχτίδες της προόδου, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης να φωτίσουν ξανά τις καρδιές των πολιτών αυτής της χώρας. Ευθύνη να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της ιστορικότητας της στιγμής.

Προσωπικά την περασμένη Κυριακή στήριξα τον Παύλο Χρηστίδη, ένα νέο άνθρωπο με καθαρό λόγο που εκπροσωπεί επάξια τη γενιά μου. Τη γενιά των υψηλών προσόντων, των υψηλών ποσοστών ανεργίας και του brain drain.

Αυτή την Κυριακή καλώ τη γενιά μου να δώσει εκ νέου δύναμη στην κάλπη. Και οι δυο υποψήφιοι για την προεδρία είναι σύντροφοι καλοί και θεωρώ ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα υπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα της 5ης Δεκεμβρίου.

Με Πρόεδρο που θα υπηρετεί με συνέπεια ιδέες, αρχές, αξίες. Προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας.

Προτείνοντας λύσεις. Μεγαλώνοντας την παράταξη.

Που θα συνεχίσει τις μεγάλες αλλαγές που χαρακτήρισαν την πορεία μας ως Παράταξη.

Στόχος όλων μας λοιπόν η ΕΝΟΤΗΤΑ για ένα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό, αποκούμπι των αδύναμων κοινωνικών κατηγοριών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις