Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μέρα25: Να ανοίξει άμεσα το Νοσοκομείο Λοιμωδών στη Θεσσαλονίκη

Μέρα25: Να ανοίξει άμεσα το Νοσοκομείο Λ...

Μέσω του εκπροσώπου του, Μιχάλη Κριθαρίδη

Το ΜέΡΑ25, με δήλωση του εκπροσώπου του Μιχάλη Κριθαρίδη, «απαιτεί να ανοίξει άμεσα, στελεχωμένο και εξοπλισμένο το Νοσοκομείο Λοιμωδών της Θεσσαλονίκης». Ο κ. Κριθαρίδης προσθέτει ότι «δεν είναι δυνατόν να διασωληνώνονται άνθρωποι σε χειρουργεία και ακατάλληλους χώρους, να μην έχουν πρόσβαση στο ΕΣΥ άνθρωποι με χρόνια προβλήματα υγείας από τη λοιπή νοσηρότητα, να εκλείπουν δομές πρωτοβάθμιας περίθαλψης και όμως να παραμένουν κλειστές και σφραγισμένες, δημόσιες δομές υγείας».

Πρόκειται, σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΜεΡΑ 25, «για ένα τεράστιο έγκλημα κατά της λογικής, αλλά και της δημόσιας υγείας το οποίο δεν θα επιτρέψουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης να διαιωνίζεται».

Το ΜεΡΑ 25 αναφέρει ότι «το Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων - Λοιμωδών στη Θεσσαλονίκη έκλεισε το 2013, στα πρώτα δηλαδή μνημονιακά χρόνια, με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας 'Αδωνη Γεωργιάδη και από τότε παραμένει σφραγισμένο εδώ και 8 χρόνια, παρά το γεγονός ότι έχει παραχωρηθεί από το ιταλικό κράτος στο ελληνικό δημόσιο με τον όρο να λειτουργεί ως δομή υγείας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις