Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Mεγάλη αύξηση στους εμβολιασμούς στην Αχαΐα- Τι γίνεται με τη γ’ δόση

Κορωνοϊός: Mεγάλη αύξηση στους εμβολιασμ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

«Δεν υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία για την τρίτη δόση αλλά καθημερινά έχουμε στην Αχαΐα περίπου 545 εμβολιασμούς, αυτή την εβδομάδα»

Μεγάλη αύξηση στους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, στην Αχαΐα. Αρκετοί πολίτες, μετά και την εφαρμογή των νέων αυστηρών μέτρων που ισχύουν για τους ανεμβολίατους αποφάσισαν να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους, χωρίς όμως να έχουμε καταφέρει, όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος,  να φτάσουμε στο επιθυμητό νούμερο.

«Τα νούμερα δείχνουν αύξηση στους εμβολιασμούς. Έχουμε 1.100 σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, τις τρεις τελευταίες μέρες. Νωρίτερα είχαμε 400. Έχουμε μία σαφέστατη αύξηση και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Δεν έχουμε όμως αυτό που θα θέλαμε. Τις καλές μέρες είχαμε 3.500 εμβολιασμούς, αυτή τη στιγμή το 1.100, δεν είναι το ιδανικό αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτεροι από το 400 που βλέπαμε την προηγούμενη εβδομάδα» ανέφερε ο κ. Μπονάνος.

Για τη χορήγηση της τρίτης δόσης, όπως εξήγησε, «δεν υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία για την τρίτη δόση αλλά καθημερινά έχουμε στην Αχαΐα περίπου 545 εμβολιασμούς, αυτή την εβδομάδα».

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα λειτουργεί το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο όπου γίνονται εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Moderna. Όπως επεσήμανε ο κ. Μπονάνος η τρίτη δόση θα γίνεται με το εμβόλιο της Pfizer, όπως έχει ορίσει η πολιτεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις