Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Λίλα Μπακλέση κάνει μία χωριατοπούλα ξαδέλφη στα "Καλύτερα μας Χρόνια"

Η Πατρινή Λίλα Μπακλέση κάνει μία χωριατ...

Στους Γαργαλιάνους των 70ς όπου πάνε καλοκαιρινές διακοπές οικογενειακώς ο Στέλιος και η Μαίρη

Η ταλαντούχα Πατρινή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση που πραγματοποίησε το ξεκίνημα της από ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Πάτρας όπως το «Ρεφενέ» για να προχωρήσει στη συνέχεια αποφοιτώντας από την δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, το ευρύ κοινό τη γνώρισε και την αγάπησε μέσα από το ρόλο της έφηβης Έλλης που υποδύθηκε με επιτυχία στο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Ταμάμ».

Η Λίλα Μπακλέση που αυτό το διάστημα τη βρίσκουμε στο Σύγχρονο Θέατρο στην Αθήνα όπου επαναλαμβάνει με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή κάθε Δευτέρα και Τρίτη το θεατρικό χιτ «Οι Κάτω απ’ τα Αστέρια» (το κείμενο είναι του Πατρινού λογοτέχνη Τηλέμαχου Τσαρδάκα) σε σκηνοθεσία Άρτεμις Γρύμπλα με τη συμβολή και της ίδιας και του Κωνσταντίνου Μπιμπή, είδαμε να έχει ένα χαριτωμένο ρόλο στη νέα, 2η σαιζόν του πολύ επιτυχημένου και νοσταλγικού σήριαλ της ΕΡΤ1 «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» σε σενάριο των Νίκου Απειρανθίτη, Δώρας Μασκλαβάνου και Κατερίνας Μπέη.

Η σειρά έχει για παραγωγούς τους Ναταλί Δούκα και Διονύση Σαμιώτη, διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Βασίλης Κασβίκης και η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.

Η Λίλα Μπακλέση λοιπόν εμφανίζεται ως η χωριατοπούλα ξαδέλφη από τους Γαργαλιάνους, Αγγελικούλα με μαλλί κοτσίδες. Στο επεισόδιο που είδαμε σε επανάληψη την Κυριακή 7/11 το απόγευμα, ο Στέλιος και η Μαίρη (Μελέτης Ηλίας και Κατερίνα Παπουτσάκη) πηγαίνουν οικογενειακώς διακοπές στη Μεσσηνία στο πατρικό σπίτι του Στέλιου με την ελπίδα ο ίδιος να ψάξει και να βρει κάποιες χαμένες χρυσές λίρες της μάνας του.

Την παράσταση φυσικά κλέβει για άλλη μία φορά ο μικρός Άγγελος (στο ρόλο ο ταλαντούχος πιτσιρικάς Μανώλης Γκίνης) που όπως ακούμε στο σήριαλ, όλοι βλέποντας τον στο χωριό του λένε πως μοιάζει του Βασιλάκη Καΐλα.

Η είσοδος της Αγγελικούλας είναι αναπάντεχη και ανατρεπτική ενώ να προσθέσουμε πως η Λίλα Μπακλέση εκτός από ηθοποιός, είναι και απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ως αφηγητής (με τη φωνή του Άγγελου) συμμετέχει στη σειρά και ο Αιγιώτης ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight