Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός ηθοποιός Γ. Σοφιανός για το ελληνικό #MeToo: Δεν με ξάφνιασε, δυστυχώς όλα αυτά τα ακούγαμε στο θέατρο

Ο Πατρινός ηθοποιός Γ. Σοφιανός για το ε...

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Μega Καλημέρα" και μεταξύ άλλων είπε πως του αρέσει να κάνει γυμνισμό αλλά μόνο με τη σχέση του

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του καναλιού Mega, «Mega Καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη, ο γοητευτικός Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σοφιανός.

Ο συμπαθής ηθοποιός που παίζει στην παράσταση «Συνοικία τ’ όνειρο» σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο αναφέρθηκε και στο κίνημα του #MeToo που ξέσπασε στο θέατρο και στα όσα ακούγονται στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Δε μπορώ να πω ότι με ξάφνιασε, δυστυχώς όλα αυτά τα ακούγαμε στο θέατρο. Σε προσωπικό επίπεδο δε μου έχει τύχει κάτι αλλά μου έχει τύχει να είμαι παρών σε συμβάν βίας και μάλιστα όταν βγήκαν τα περιστατικά αυτά στη δημοσιότητα, επικοινώνησα με συναδέλφους και είπα ότι αν θελήσεις να το καταγγείλεις εγώ επειδή ήμουν παρών θα το επιβεβαιώσω», είπε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σοφιανός, ο οποίος σημειωτέον πως έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, επάγγελμα που έχει εξασκήσει για λίγο στο παρελθόν, ενώ έχει δουλέψει και σε χωματουργικά μηχανήματα.

Σε κάποιες σχέσεις υπήρξε ζηλιάρης και σε άλλες ήταν αδιάφορος. Έχει ψάξει κινητό, ωστόσο δεν έχει μπει στη διαδικασία της παρακολούθησης, ανέφερε.

«Προτιμώ το φλερτ από κοντά, αλλά όλοι φλερτάρουμε και μέσω σόσιαλ μίντια. Θα στείλω πρώτος μήνυμα, αν μου αρέσει κάτι το διεκδικώ», είπε.

Επίσης ο Γεράσιμος Σοφιανός που έχει συνεργαστεί και με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, δήλωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως είναι φαν του γυμνισμού. «Το καλοκαίρι κάνω γυμνισμό. Αγαπώ τη φύση, απολαμβάνω αυτή την ελευθερία. Συνήθως όμως κάνω γυμνισμό με την σχέση μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight