Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θ. Βασιλακόπουλος: «Θα ζητήσω αστυνομική προστασία» - ΒΙΝΤΕΟ

Θ. Βασιλακόπουλος: «Θα ζητήσω αστυνομική...

Του στέλνουν μηνύματα ‘Βασιλακόπουλε ψόφα’…ανέφερε

Το ενδεχόμενο να ζητήσει αστυνομική προστασία μετά και την επίθεση που δέχθηκε στην Καλαμπάκα εξετάζει ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε το Σάββατο ο ίδιος και συνάδελφοι του δέχθηκαν επίθεση από ιδιοκτήτη ταβέρνας επειδή ζήτησαν να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό. Ξεκαθάρισε δε, ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε επίθεση από κάποιον πολίτη, ενώ δέχεται και πολλές απειλές μέσω διαδικτύου.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger ‘Βασιλακόπουλε ψόφα’… Έχουμε ξεφύγει» δήλωσε χαρακτηριστικά αγανακτισμένος ο καθηγητής.

Σε μια δημοκρατία, υπογράμμισε, όταν δεν μάς αρέσει ένας νόμος ζητάμε από την κυβέρνηση να τον αλλάξει ή ψηφίζουμε άλλη κυβέρνηση δεν μπορούμε να έχουμε α λα καρτ εφαρμογή» τόνισε, με αφορμή τη δήλωση του ιδιοκτήτη ταβέρνας πως «δεν θα μου πεις εσύ τις θα κάνεις στο μαγαζί μου. 

Πρόσθεσε ότι πρόκειται και για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς άλλος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή που έκανε έλεγχο χάνει πελάτες γιατί δεν μπαίνουν ανεμβολίαστοι και πάνε στο διπλανό μαγαζί που δεν κάνει έλεγχο.  

«Πρέπει να τηρούνται τα μέτρα για να μη χάνουμε ανθρώπους» ήταν η έκκληση του καθηγητή πνευμονολογίας. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις