Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η Έφη Κακαράντζουλα όταν την έπιασαν οι αστυνομικοί

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η Έφη Κακαρ...

Ο Γιάννης Σγουρός, ήταν ο αστυνομικός ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο και λίγες ημέρες μετά την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα,  εξηγεί πώς οι Αρχές κατάφεραν να ξετυλίξουν το «κουβάρι», ενώ αποκαλύπτει τα πρώτα λόγια της δράστιδος όταν οι αστυνομικοί την συνέλαβαν.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, ο κ. Σγουρός σημειώνει ότι οι πρώτες σκέψεις του μόλις έφτασε στον τόπο όπου έγινε η επίθεση, ήταν να «ασφαλίσει» τον χώρο και να μιλήσει με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ εξηγεί πώς οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα «λάθη» που έκανε η Έφη Κακαράντζουλα.

Παράλληλα, αποκαλύπτει τα πρώτα λόγια της όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πόρτα του σπιτιού της. «Τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;», είπε η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

«Εννοούσε ότι δεν είχε καμία σχέση, καμία τριβή, με την Αστυνομία και την Ασφάλεια… Ήμασταν πλέον σίγουροι ότι ήταν η δράστις της επίθεσης», λέει ο αστυνομικός και επισημαίνει ότι τα πειστήρια που βρήκαν στο σπίτι της, ήταν σημαντικά.

 
 «Στο σπίτι της βρήκαμε την περούκα, την καπαρντίνα και την τηλεκάρτα με την οποία έκανε την κλήση στο ταξί. Σχεδίασε την επίθεση, την πραγματοποίησε, θεώρησε ότι πέτυχε και τα κράτησε. Ήταν τα τρόπαιά της, ήθελε να τα βλέπει», τονίζει ο αστυνομικός μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις