Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμητρα της Λέσβου: Το βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες κυκλοφορίας «καίει» τον 84χρονο οδηγό

Δήμητρα της Λέσβου: Το βίντεο ντοκουμέντ...

“Απάνθρωπη και δόλια συμπεριφορά”

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες κυκλοφορίας “καίνε” τον 84χρονο οδηγό, που παρέσυρε τη “Δήμητρα της Λέσβου” και την εγκατέλειψε αβοήθητη στην άσφαλτο, στις αρχές του περασμένου Απριλίου.

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας του θύματος, ο ηλικιωμένος εμφανίζεται να σταματά δύο χιλιόμετρα μετά το δυστύχημα, στη Λεωφόρο Συγγρού, και με τα χέρια να καθαρίζει το αυτοκίνητό του από τα απομεινάρια των ρούχων της Δήμητρας. Πρόκειται για κομμάτια από την κόκκινη μπλούζα που φορούσε η “Δήμητρα” και σύμφωνα με την έκθεση των τεχνικών συμβούλων του θύματος, εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Τροχαίας δίπλα από το σταθμευμένο όχημα του οδηγού.

“Απάνθρωπη και δόλια συμπεριφορά”
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο Αναστάσιος Δέδες, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος, αναφέρει: “Μία απάνθρωπη συμπεριφορά, δόλια και κατακριτέα. Χτύπησε έναν άνθρωπο και προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη”.

Τα ίχνη της 64χρονης Δήμητρας χάθηκαν στις 6 Απριλίου από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν. Το τροχαίο συνέβη τρεις ημέρες αργότερα, στο Φαληρικό Δέλτα, στις 5 τα ξημερώματα. Στις 7 το πρωί φτάνουν στο σημείο οι Αρχές και εντοπίζουν τη σορό ενός άγνωστου άνδρα και 2,5 ώρες αργότερα συλλαμβάνεται ο οδηγός και ομολογεί.

Η “Δήμητρα” θα ζούσε αν ο οδηγός είχε ζητήσει έγκαιρα βοήθεια, λένε οι συγγενείς του θύματος. “Μας ενοχλούσε τόσο πολύ γι’ αυτόν τον λόγο. Που ‘έφυγε’ με αυτόν τον τρόπο” σημειώνει ο αδελφός της “Δήμητρας της Λέσβου”.

Η Λίλα Ραγκούση, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος υπογραμμίζει πως “με βάση την έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής θεωρώ δεδομένο ότι θα είχε σωθεί. Μετά την πρόσκρουση (ο οδηγός) καλεί συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο τον παραλαμβάνει και συνεχίζει ανενόχλητος ο 84χρονος τον δρόμο του”.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας της Τροχαίας, η “Δήμητρα της Λέσβου” φαίνεται πως χαροπάλευε σχεδόν δύο ολόκληρες ώρες, μόνη και αβοήθητη στην άσφαλτο.

enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις