Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Συνεχίζεται και σήμερα, Σάββατο η κακοκαιρία- Που θα πέσουν ισχυρές καταιγίδες

Καιρός: Συνεχίζεται και σήμερα, Σάββατο ...

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία "Μπάλλος" τις επόμενες ώρες. Βελτιώνεται ο καιρός αυτή την εβδομάδα

Παραμένει βροχερός ο καιρός και σήμερα Σάββατο (16.10.2021) με ισχυρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές. Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία προβλέπονται λίγες τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους μέχρι το απόγευμα, στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα φτάνουν από το μεσημέρι στα πελάγη τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια.

Καιρός Κυριακή

Σχετικά βελτιωμένος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα βόρεια τους 16 με 18 βαθμούς και στα νότια τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Δευτέρα

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.

Oι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και τα βόρεια.

Καιρός Τρίτη

Στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές που το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Τετάρτη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση την Πέμπτη. Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις