Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: Επιστροφή στα αμφιθέατρα με πιστοποιητικά ή τεστ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Επιστροφή στα αμφιθ...

Ξεκινά σήμερα η δια ζώσης διδασκαλία στο ΑΕΙ της Πάτρας

Το κατώφλι των αμφιθεάτρων σχολών του Πανεπιστημίου Πατρών  θα περάσουν ξανά από σήμερα χιλιάδες φοιτητές μετά τους περιορισμούς και την εξ αποστάσεως διδασκαλία που επέβαλε πέρυσι ο κορωνοϊός. Η επιστροφή στα αμφιθέατρα προϋποθέτει αυστηρά μέτρα προστασίας που προετοιμάστηκαν από την πρυτανική αρχή όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ξεκινούν τη Δευτέρα τα δια ζώσης μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Έτσι από το πρωί 60 επιστάτες  θα ελέγχουν αν οι φοιτητές που  προσέρχονται τις σχολές διαθέτουν  πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό ράπιντ τεστ καθώς και σχετικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ακαδημαϊκή ταυτότητα ή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Και τα δύο έγγραφα θα πρέπει να επιδεικνύονται σε πιθανό έλεγχο από το εντεταλμένο προσωπικό του ιδρύματος, στο οποίο έχουν ανατεθεί καθήκοντα ελέγχου. Ειδικότερα, οι φοιτητές οφείλουν να τοποθετούν τα δύο έγγραφα πάνω στο έδρανο σε εμφανές σημείο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εντός αιθουσών και εργαστηρίων, όπου πραγματοποιείται εκπαιδευτική διαδικασία.

Σε ο,τι αφορά στα ποσοστά εμβολιασμού των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας , έχε εμβολιαστεί το 92% του εκπαιδευτικού προσωπικού, το 82% του διοικητικού προσωπικού και το 70% των φοιτητών (πλην των πρωτοετών).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις