Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Φτάνει η ώρα της απολογίας για την δράστιδα

Επίθεση με βιτριόλι: Φτάνει η ώρα της απ...

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου η απολογία της

Στις 14 Οκτωβρίου, την προσεχή Πέμπτη, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η 36χρονη κατηγορούμενη, Ε. Κ, για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η αποδεικτική διαδικασία ολοκληρώθηκε χθες (07.10.2021) και πλέον η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μπαίνει στην τελική της ευθεία με την απολογία της 36χρονης, την πρόταση του εισαγγελέα και την έκδοση της ετυμηγορίας των τριών τακτικών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο τι θα υποστηρίξει η 36χρονη στην απολογία της.

Ενώπιον της ανακρίτριας, είχε ομολογήσει πως είναι η δράστης της επίθεσης, ωστόσο, είχε ισχυριστεί πως δεν επιθυμούσε να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Δεν είμαι αμετανόητη και ανάλγητη και γι’ αυτό, με τη σημερινή απολογία μου, θέλω να ζητήσω ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη για το κακό και τη θλίψη που προκάλεσα στην ίδια και στην οικογένειά της την οποία ελπίζω και να αποδεχτούν» είχε αναφέρει ενώπιον της ανακρίτριας.

Μάλιστα είχε παραδεχθεί την εμμονή της απέναντι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, επισημαίνοντας «απέκτησα μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Την θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα».

Ταυτόχρονα είχε ισχυριστεί πως η ποσότητα του βιτριολιού που έριξε στο θύμα δεν ήταν μεγάλη και ισοδυναμούσε με ένα κανονικό ποτήρι.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ωστόσο την μοναδική φορά που τοποθετήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και απευθύνθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητική, χαρακτηρίζοντας «μη αποδεκτό» αυτό που έγινε, δίχως από τα χείλη της να ακουστεί η λέξη «συγγνώμη».

«Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή» ανέφερε στο δικαστήριο.

Πλέον, θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των τακτικών και λαϊκών δικαστών και του εισαγγελέα σχετικά με τους λόγους της επίθεσης αλλά και την προμήθεια του καυστικού υγρού όπως και τη πιθανή ύπαρξη προσώπων του φιλικού της κύκλου που τυχόν γνώριζαν τις προθέσεις της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις