Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεισμός Κρήτη: Οικογένεια με βρέφος μόλις έξι ημερών ζει στις σκηνές

Σεισμός Κρήτη: Οικογένεια με βρέφος μόλι...

Θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Μία οικογένεια με μωρό μόλις έξι ημερών ζει στις σκηνές που έχουν στηθεί έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο στο Αρκαλοχώρι μετά τον καταστρεπτικό σεισμό της Δευτέρας. Η οικογένειά του είχε έρθει από την Βουλγαρία για μία καλύτερη ζωή με την νεαρή μητέρα να φέρνει στη ζωή πριν έξι μέρες το μωρό της.

Την ώρα του σεισμού η οικογένεια βρισκόταν μέσα στο σπίτι της με την μητέρα να παίρνει το μωρό αγκαλιά και να βγαίνει στο δρόμο.

Το σπίτι έχει υποστεί τεράστιες ζημιές και δεν είναι κατάλληλο προς χρήση με αποτέλεσμα να ζουν τις τελευταίες ημέρες στις σκηνές.

«Φοβηθήκαμε πολύ και ακόμα φοβόμαστε», ανέφερε στο cretapost η μητέρα του παιδιού που έχει πλέον πάρει την απόφαση με τον σύζυγό της να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

«Δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ. Θέλουμε να φύγουμε για την Βουλγαρία. Αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει», τόνισε σχετικά η νεαρή μητέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να φύγει η οικογένεια πρέπει να έχουν την ληξιαρχική πράξη και άλλα έγγραφα από το δήμο Μινώα Πεδιάδος. Μόλις τα παραλάβουν έχουν σκοπό να αποχωρήσουν από την Κρήτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις