Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι γοητευτικοί σταρ του κινηματογράφου Τζορτζ Κλούνει και Μπραντ Πιτ ξανασυνεργάζονται

Οι γοητευτικοί σταρ του κινηματογράφου Τ...

Θα πρωταγωνιστήσουν και θα είναι παραγωγοί στην ταινία θρίλερ που θα σκηνοθετήσει ο Τζον Γουότς

Οι σούπερ σταρ του Χόλυγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ πρόκειται να επανασυνδεθούν και να ξανασυνεργαστούν για ένα νέο θρίλερ που θα σκηνοθετήσει ο Τζον Γουότς του «Spider-Man: Homecoming».

Ο Γουότς, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης και του σίκουελ του 2019, «Spider-Man: Far From Home» θα υπογράφει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός της ταινίας, που δεν έχει προς το παρόν, τίτλο.

Ο 60χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ και και ο 57χρονος Μπραντ Πιτ που έχουν τιμηθεί και οι δύο με Όσκαρ, θα πρωταγωνιστούν και θα είναι και παραγωγοί της ταινίας μέσω των εταιρειών τους Smokehouse Pictures και Plan B Entertainment.

Οι δύο γοητευτικοί ηθοποιοί έχουν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε πολλά κινηματογραφικά έργα, όπως στην τριλογία Ocean's 11, 12 και 13, καθώς και στην ταινία του 2008 «Burn After Reading» με σκηνοθέτες τους αδελφούς Κοέν.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι εταιρείες Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM και Warner Bros διεκδικούν το πρότζεκτ.

Αν και μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει λίγες πληροφορίες για την ταινία, περιγράφεται ως η αφήγηση της ιστορίας «δύο μοναχικών τύπων που τους έχει ανατεθεί η ίδια αποστολή».

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight