Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόταση του Αντώνη Κουνάβη στο Δημοτικό συμβούλιο: Να δοθεί το όνομα της Λ. Κολυπέρα σε δρόμο της Πάτρας

Πρόταση του Αντώνη Κουνάβη στο Δημοτικό ...

Ως συνεπής και ασυμβίβαστη αγωνίστρια, η Λιολιώ Κολυπέρα αφήνει πίσω της μια σημαντική παρακαταθήκη, η οποία πρέπει να τιμηθεί δεόντως, αναφέρει

Ο Δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κουνάβης πρότεινε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας να αποφασίσουν όπως δοθεί το όνομα της αείμνηστης Λιολιώς Κολυπέρα, προέδρου του συλλόγου Άλμα Ζωής ν. Αχαΐας, σε μια οδό της Πάτρας, ως μια ελάχιστη απόδοση τιμής και αναγνώρισης για το θεάρεστο έργο της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος.

Αναλυτικά η πρόταση του κ. Κουνάβη έχει ως εξής:

Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Η είδηση του θανάτου της Λιολιώς Κολυπέρα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, σκορπίζοντας απολύτως δικαιολογημένα θλίψη και βαθιά συγκίνηση.

Με την ανεκτίμητη προσφορά της, η Λιολιώ Κολυπέρα υπήρξε ένας φωτεινός φάρος κοινωνικής αλληλεγγύης, μια γυναίκα – σύμβολο που με το «Άλμα Ζωής» συμπαρέσυρε χιλιάδες γυναίκες, και όχι μόνο, σε έναν ωραίο αγώνα ελπίδας και αισιοδοξίας, σε έναν αγώνα για την ίδια τη ζωή.

Ως συνεπής και ασυμβίβαστη αγωνίστρια, η Λιολιώ Κολυπέρα αφήνει πίσω της μια σημαντική παρακαταθήκη, η οποία πρέπει να τιμηθεί δεόντως από τις συνοδοιπόρους της, πρωτίστως όμως από την αγαπημένη μας πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό, προτείνω το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει ομόφωνα να δοθεί το όνομα της αείμνηστης Λιολιώς Κολυπέρα σε μια οδό της Πάτρας, ως μια ελάχιστη απόδοση τιμής και αναγνώρισης για το θεάρεστο έργο της.

Είναι ηθική υποχρέωση μας απέναντι σε μια άξια συμπολίτισσα, πηγή δύναμης, έμπνευσης και ελπίδας, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις