Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήταν δύσκολο να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήταν δύσκολο να...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, το πρωί της Παρασκευής, στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο και συνεργάστηκε τηλεοπτικά την περασμένη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλίππιδη εκείνη την περίοδο  και κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι, όταν κλείνεται μια δουλειά στην τηλεόραση, δεν γνωρίζεις το ακριβές καστ. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σειρά ήξερα ότι έχει κλείσει ένας άλλος πρωταγωνιστής σε αυτό τον ρόλο. Δέκα μέρες πριν μπω για γύρισμα αυτό άλλαξε. Δεν υπήρχε το θέατρο και έπρεπε να δω τι θα κάνω. Η γυναίκα μου ήταν λεχώνα οπότε έπρεπε να δουλέψω. Ότι είχε γίνει και κατήγγειλε η ίδια, είχαν γίνει πριν την γνωρίσω και τα γνώριζα. Ήταν δύσκολη η θέση μου, υπήρχε μια αμηχανία και από τους δυο μας γιατί είχε τύχει να δουλέψω πολύ παλαιότερα σε δικό του θίασο οπότε είχα μια γνωριμία. Από εκεί και ύστερα γίνονταν τα γυρίσματα και προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Να μην δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στη δουλειά, να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και ήταν ένα πράγμα το οποίο κανείς δεν γνώριζε».

«Όταν άρχισε να σκάει το πράγμα, σαφώς όλα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Είχε προηγηθεί βέβαια μια προσωπική μας κουβέντα. Δεν έχει σημασία τι ειπώθηκε, ήταν μεταξύ μας για τη σχέση που έχουμε για την δουλειά» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN. «Όσο πέρναγε ο καιρός και αργότερα, ακόμα και όταν αποχώρησε από τη σειρά, δυσκολευόμουν ακόμα περισσότερο».

«Ανακούφιση αισθάνθηκε η γυναίκα μου και όλα τα κορίτσια που είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να μιλήσουν για ότι τους συνέβη. Ήταν μεγαλειώδες όλο αυτό που συνέβη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight