Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Η πατρινή Νικολέτα Χιώνη κατέκτησε τον κόσμο στο άλμα επί κοντώ κι ανοίγει την καρδιά της στο sportin.gr: Τίποτα ανέφικτο πριν το δοκιμάσεις!

Η πατρινή Νικολέτα Χιώνη κατέκτησε τον κ...
Μάτσας Ηλίας

Η Πατρινή πρωταθλήτρια που κατέκτησε τον κόσμο στο άλμα επί κοντώ

Μετά την σπουδαία επιτυχία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κοφών, η Νικολέτα Χιώνη… άνοιξε την καρδιά της στο sportin.gr . Η Πατρινή πρωταθλήτρια έστρεψε όλα τα βλέμματα του κόσμου πάνω της, όταν στην πρώτη της απόπειρα σε επίσημους αγώνες αυτού του επιπέδου, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου, στην κατηγορία της, στο άλμα επί κοντώ.

Τα όνειρα δεν σταματούν εδώ για την Νικολέτα, που βλέπει στο βάθος της διαδρομής το Ολυμπιακό μετάλλιο, σε ενάμιση χρόνο από τώρα! Αν κρίνουμε από το πάθος της και την αγάπη γι’ αυτό που κάνει, η επιτυχία της είναι δεδομένη.

Φτάνουν δύο λεπτά να μιλήσεις μαζί της, να σου πεί γι’ αυτό που κάνει, και βλέπεις στα μάτια της το γιατί πέτυχε και με δεδομένο ότι είναι ακόμα στο ξεκίνημα, η προοπτική που ανοίγεται μπροστά της είναι πραγματικά μεγάλη.

Όπως και το πρότυπο για μικρούς και μεγάλους που αναπτύσσεται, αποκτά τη δικιά του σημασία. Μας μίλησε για τα όνειρά της, για τη νέα γενιά, την ανάπτυξη του αθλήματος, τις δυσκολίες και τα νέα παιδιά, σε μία συνέντευξη… οδηγό επιτυχίας με πολλές ατάκες! Διαβάστε την συνέντευξή της στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports